Neler Yeni

Monster (Mavi Ekran hatası)

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
öylesine biri
GenuineIntel.sys hatasını vermiş. İşlemcinde donanımsal bir sorun olabilir. Buradan Chipset sürücüsünü bir yükle bakalım (https://d3h2wpqs6mxrtw.cloudfront.net/Drivers/Tulpar+Serisi/Tulpar+T6/Tulpar+T6+V3.2/01chipset.zip). Bunu da indirip kur (https://d3h2wpqs6mxrtw.cloudfront.net/Drivers/Tulpar Serisi/Tulpar T6/Tulpar T6 V3.2/02serialio.zip). Bir de Monster'a mail at. En son çıkan BIOS'u göndersinler sana. Güncel mi değil mi BIOS sürümlerine bakalım. Aygıt Yöneticisinde ünlemli bir aygıt var mı onu da kontrol edebilir misin?
hocam tam da mail atmak üzereydim. Öncelikle teknik servise yolladım geri geldiğinde bir form bırakmışlar yapılan işlemler diye "işletim sisteminde yaşanan soruna istinaden sistemi sıfırlamışlar ve dediklerine göre bana göre şüpheli kontroller yapılmış Bir sistem sorunu olduğu tespit edilmiş ve Cihaz lisanslı olarak satıldığı için tekrar sürücü yüklenmesinin gerek olmadığına vurgu yapılmış ve tekrar sürücü yüklediğimden dolayı bu problemle karşılaşmışım. lakin teknik servisten geldiğinde hiç bi şekilde sürücü yüklemedim ve bugün mavi ekran nasıl olsa alıyorum diye sadece windows11 güncellemelerini yaptım o kadar. bana linkini vermiş olduğunuz sürücüleri tekrar yüklesem mi bilemedim sonuçta bir şey değişmeyecek aygıt yöneticisinde de ünlem yok hocam msinfo32 komutuyla buldugum bios sürümü şu şekilde hocam tarihiyle birlikte " INSYDE Corp 107.11TFB1, 18.11.2024 "

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer
Dostum belki ramlardan kaynaklıdır veya MSI burnerı açıp bir dene sistemi ne kadarlık kısmı kullanılıyor diye

wescking

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
öylesine biri
Dostum belki ramlardan kaynaklıdır veya MSI burnerı açıp bir dene sistemi ne kadarlık kısmı kullanılıyor diye
diyelim ki ramlardan kaynaklı olsun yeni bir bilgisayar olduğu için anlamlandıramıyorum hani 3-4 ay kullansam neyse de bu ramlar 0 bir bilgisayarda hata verme ihtimali var mı ki ? varsayalım ramlardan kaynaklıysa ne yapılması gerekiyor söyler misin acaba bir bilgisayarcıyla görüşüp ramlarda sıkıntı olup olmadığını kontrol ettirsem mi kendim yapabilir miyim ? çünkü araştırmalarıma göre genelde ram hatasından dolayıdır diye söyleniyor ya da çözümü yeni ram almak ama bozuk olup olmadığını nasıl anlayacağım dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,391
Üyeler
169,566
Son üye
yixasa
Top Bottom