Neler Yeni

MONSTER Mİ, EXCALIBUR MU?

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol

Shiktary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Yasin
Ben Konya'dayım en yakın monster bayii Ankara'da bu yüzden pek teknik servistwn faydalanamam. Excalibur'un Konya bayiisi var ve onceden de dediğim gibi ömür boyu termal macun değişimi fan bakımı veya tüm bakımların garantisi var.

Shiktary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Yasin
1650 ve üstü modellerde monster yeni kasaları var üzerine biraz koyup monster alabilirsin kafan rahat olur diğer arkadaşlarında söylediği gibi teknik servisi oldukça iyi telefondan vs. en küçük bir sorunda yada aklına takılan bir şey olduğunda sorup yanıt alabileceğin bir marka
Üzerine koymak sıkıntı

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Ben Konya'dayım en yakın monster bayii Ankara'da bu yüzden pek teknik servistwn faydalanamam. Excalibur'un Konya bayiisi var ve onceden de dediğim gibi ömür boyu termal macun değişimi fan bakımı veya tüm bakımların garantisi var.

hocam senin bütçen ne kadar ? Yazdığın özelliklere bakmamışım pardon :D Eş değer monster filan vardır yada rzyenli laptop bakalım

Polymath

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Akyol
Üzerine koymak sıkıntı

Masaüstü alsan neysede sonradan upgrade edebilirsin fakat laptop olunca iş farklı. Bence laptop alınca kesinlikle bütçeyi zorlamalısın. Ben o hatayı yaptım ve keşke diyorum şuanda 1050ti lı laptop almasaydım bütçemide biraz daha zorlardım sıkıntı yok ama paraya kıyamadım :D:D

Aphelios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Osman Küçük
Excalibur modeli daha mantıklı fakat marka güvenirliliği de önemli. Şahsen ben Asus, Msi, HP veya lenovo gibi firmalara yönelmeni tavsiye ederim.

Shiktary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Yasin
Masaüstü alsan neysede sonradan upgrade edebilirsin fakat laptop olunca iş farklı. Bence laptop alınca kesinlikle bütçeyi zorlamalısın. Ben o hatayı yaptım ve keşke diyorum şuanda 1050ti lı laptop almasaydım bütçemide biraz daha zorlardım sıkıntı yok ama paraya kıyamadım :D:D
Teşekkür ederim desteğin için

Shiktary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Yasin
Excalibur modeli daha mantıklı fakat marka güvenirliliği de önemli. Şahsen ben Asus, Msi, HP veya lenovo gibi firmalara yönelmeni tavsiye ederim.
Yakınımda kullanıcıları var (HP, Lenovo) memnun değiller. Bir de HP nin kendisinin bir sürü programı var.

KafasıMeşgul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
Yusuf
excalibur daha mantıklı :)

Shiktary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ahmet Yasin
Size bir daha sorum var. Excalibur i5 9300h, monster i7 9750h aradaki fiyat farkı 800 TL sizce değer mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,552
Üyeler
167,680
Son üye
gncr03
Top Bottom