HP Victus'ta alınmaz. Bütçe nedir?bence alma hp victus serisi daha iyi bir tercih olur
niye alınmasın kardeşim? Arkadaşımda var kullanıyor canavar gibi bende de lenovo loq var gayet ikisi de iyiHP Victus'ta alınmaz. Bütçe nedir?
%45 NTSC, Rezalet servis, watt limiti oluyor Intel modellerinde.niye alınmasın kardeşim? Arkadaşımda var kullanıyor canavar gibi bende de lenovo loq var gayet ikisi de iyi
AlmaMonster notebook alınır mı alınırsa hangisi alınmalı fps oyunu ve edit yapıyorum
Hocam rezalet servis diyorsun da övdüğün Lenovo servisiyle aynı ¯\_(ツ)_/¯%45 NTSC, Rezalet servis, watt limiti oluyor Intel modellerinde.
Ben gereksiz linç yediğini düşünüyorum. 2 tane 3050TI versiyonunu kullandım, genel olarak bir sorun yaşamadım. 4060'lı versiyonlarının iyi olduğunu düşünüyorum ama fiyattan dolayı şu an kesinlikle alınmaz.ömür boyu bakım hizmeti sunuyorlar ama laptoplarının ömrü o kadar kısa ki en fazla 7-8 kere götürme şansın oluyor zaten
anakartlarında hep bir arıza oluyor garantisi bittikten sonra nedense..
hiçte gereksiz değil tek amacı bilgisi olmayan Türk aileleri kazıklamak olan bi firma kasalarında da gördük bunuBen gereksiz linç yediğini düşünüyorum. 2 tane 3050TI versiyonunu kullandım, genel olarak bir sorun yaşamadım. 4060'lı versiyonlarının iyi olduğunu düşünüyorum ama fiyattan dolayı şu an kesinlikle alınmaz.