U Unidentified 80+ Silver Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 2,589 16 Ocak 2021 #14 baristurkoglu yazmış: sen ulaşıp red istiyorum mu dedin dostum Devamı için tıklayın... Hayır @QCerberusQ sipariş etmiş ve red geldiğini söyledi.
baristurkoglu yazmış: sen ulaşıp red istiyorum mu dedin dostum Devamı için tıklayın... Hayır @QCerberusQ sipariş etmiş ve red geldiğini söyledi.
P Poyraz Yılmazz 80+ Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 204 Dahası Reaksiyon skoru 53 İsim Poyraz Yılmaz 31 Ocak 2021 #15 3TL PATTES yazmış: galiba ama mavi switchler arasında fiyatına göre iyi diyebilirim Devamı için tıklayın... Bu klavye mavi mi kırmızı switch mi? Incelemelerde mavi yorumlarında kırmızı switch olduğunu gördum?
3TL PATTES yazmış: galiba ama mavi switchler arasında fiyatına göre iyi diyebilirim Devamı için tıklayın... Bu klavye mavi mi kırmızı switch mi? Incelemelerde mavi yorumlarında kırmızı switch olduğunu gördum?
B bboss9 80+ Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 1 İsim Berke Baş 31 Ocak 2021 #16 Ben sipariş ettim 2 gün önce geldi red switch