Neler Yeni

🔥İndirim Monster T7 V25.1 15,599 TL

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
Neresi daha iyi mesela 3060 süper güçlerle 3070' i falan mı geçiyor. Biraz anlatın bilelim.
Isınıyor bu model. Ve mux olmadığı için aaa olmayan oyunlarda çok fark yaratıyor. Hem fazla ısınmasına neden oluyor hemde ekran kartının performansını tam olarak alamıyorsun maalesef. O açıdan daha iyi demiş arkadaş. Ve hp deki normal 3070. Max p veya max q değil.

3060 max p nin ona yetişeceğini hatta mux olduğu için daha az ısınacağını ve daha çok fps vereceğini düşünüyorum. Tulparın bu modeli güzelmiş gerçekten kasası dedikleri gibiyse. Yazılımı ve driver uyunmu fos çıkabilir

Düzeltme : ama bence biraz pahalı :)

Son düzenleme:

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Isınıyor bu model. Ve mux olmadığı için aaa olmayan oyunlarda çok fark yaratıyor. Hem fazla ısınmasına neden oluyor hemde ekran kartının performansını tam olarak alamıyorsun maalesef. O açıdan daha iyi demiş arkadaş. Ve hp deki normal 3070. Max p veya max q değil.

3060 max p nin ona yetişeceğini hatta mux olduğu için daha az ısınacağını ve daha çok fps vereceğini düşünüyorum. Tulparın bu modeli güzelmiş gerçekten kasası dedikleri gibiyse. Yazılımı ve driver uyunmu fos çıkabilir

Düzeltme : ama bence biraz pahalı :)
3060 max p 3070' den iyi falan değil donanım olarak 3070 ile 3060 arasında çok fark var. 5800H ise 11800H' a göre daha VERİMLİ. Ayrıca fiyatı daha ucuz.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,538
İsim
Enes Bahadır
3060 max p 3070' den iyi falan değil donanım olarak 3070 ile 3060 arasında çok fark var. 5800H ise 11800H' a göre daha VERİMLİ. Ayrıca fiyatı daha ucuz.
3070 , 3060 max p den Güçsüz demedim tekrar oku hocam :D

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
MSI üretimi, soğutması gayet iyi bir model. Abra serisi ile karıştırmayın. Klavyesi, performansı, ekranı ve son olarak kasası mükemmel. Bu fiyat bandında alınabilecek en iyi model diyebilirim.
masaüstü mü satmaya calısıyorum üniye geçtim bunu almayı düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var msi kasası olduğunu nerden anlayabiliriz ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

2-3 haftaya kalmaz sipariş veririm. İnceleme konusu açarım. F/P performansını o zaman konuşuruz. Bende çok merak ediyorum açıkçası.
o 2-3 hafta yarın falan olsa :))) valla inceleyen biri olsa da baksak,msi kasası olup olmadığını nasıl anlayabiliriz bu arada?

Bura.K

80+ Silver
masaüstü mü satmaya calısıyorum üniye geçtim bunu almayı düşünüyorum ama kafamda soru işaretleri var msi kasası olduğunu nerden anlayabiliriz ki
MSI üretimi olduğunu kendiside vurguluyor. Kasanın sertifikası bildiğim kadarıyla MSI üzerine. Yeşil sitede incelemesi yapılmıştır.

BİLGİ AMACIYLA ATIYORUM. FARKLI FORUMLARA YÖNLENDİRME AMACIM YOKTUR.

@sbaran21
Aklında kalan soruları sorarsan yardımcı olabilirim.

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
MSI üretimi olduğunu kendiside vurguluyor. Kasanın sertifikası bildiğim kadarıyla MSI üzerine. Yeşil sitede incelemesi yapılmıştır.

@sbaran21
Aklında kalan soruları sorarsan yardımcı olabilirim.
anladim.peki ürünü aldık diyelim msi servisine göndersek bakarlar mı orda? saçma soru ama merak ettim laptopu alan yok hala brini bekliyorum acıkcası öyle

Bura.K

80+ Silver
anladim.peki ürünü aldık diyelim msi servisine göndersek bakarlar mı orda? saçma soru ama merak ettim laptopu alan yok hala brini bekliyorum acıkcası öyle
İncelemesini attım hocam yukarıda. "Spoiler: Konu." Yazan yere tıklayın, orada link olacak onu açın.

Sorunuza gelecek olursak sanırım Monster'a yönlendiriyor. MSI bakmıyor diye biliyorum.

Bura.K

80+ Silver
linki atabilrimisiniz bulamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Neresi daha iyi mesela 3060 süper güçlerle 3070' i falan mı geçiyor. Biraz anlatın bilelim.
Hayır, süper güçlerle geçmiyor. W değeri veya MUX ile bazı oyunlarda geçebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,736
Üyeler
161,124
Son üye
Efess1
Top Bottom