Monster tulpar t5 v21.7 alinir mi?

Mellow_.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
952

Ekran kartı tdpsi gayet iyi, kasa acaba msi mı yoksa clevo mu? Bir marka daha vardı onu unuttum ama clevo hariç hepsi okey. Biraz pahalı geldi, daha iyisi elbette vardır bence

Ekran kartı tdpsi gayet iyi, kasa acaba msi mı yoksa clevo mu? Bir marka daha vardı onu unuttum ama clevo hariç hepsi okey. Biraz pahalı geldi, daha iyisi elbette vardır bence
kasaya nerden bakabilirim hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki bu fiyati gecmeyecek sekilde baska ne onerebilirsiniz ?

Hocam monster 3 kasa kullanıyor
Clevo = en kötüsü
Tongfang ve msi ise gayet iyidir bu modelin t5 21.7 büyük ihtimalle tongfang yada msi kasadır ama msi olabilir çünkü tongfanf daha koyu siyah renge sahip bu biraz daha açık aslında en iyisi monster desteğe sormak
Laptopa gelirsek rtx3070 max p bulunuyor bu fiyat bandındaki rtx 3060'lara göre çok büyük perfonmans farkı vardır kesinlikle alınabilir msi yada tongfang kasa olması fark etmez ikiside gayet iyi

Hocam monster 3 kasa kullanıyor
Clevo = en kötüsü
Tongfang ve msi ise gayet iyidir bu modelin t5 21.7 büyük ihtimalle tongfang yada msi kasadır ama msi olabilir çünkü tongfanf daha koyu siyah renge sahip bu biraz daha açık aslında en iyisi monster desteğe sormak
Laptopa gelirsek rtx3070 max p bulunuyor bu fiyat bandındaki rtx 3060'lara göre çok büyük perfonmans farkı vardır kesinlikle alınabilir msi yada tongfang kasa olması fark etmez ikiside gayet iyi
Kasanın clevo olduğunu sanmıyorum clevo kasalarda plastik veya alüminyum ile güçlendirilmiş plastik yazıyor genelde bu magnezyum kasa.
Bildiğim kadarıyla msi kasa olan sadece v25 ile başlayan model. Bu büyük ihtimal tongfang dir

Son düzenleme:
Hocam güçlü kart ısınması normal ama böyle bir laptop için ek soğutucudan kaçınılmaz
Aldığınız fps oyun oyuna ve grafik kalitesine göre değişir

Şöyle bir sogutucu yeterli olur mu?

Şöyle bir sogutucu yeterli olur mu?
Bunu öneririm tek fan ve 200nm

Geri