İnceleme Monster Tulpar T7 V20.2 Valorant Oyun Testi

Avolay

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
11,517
Merhaba öncelikle böyle bir videoyu ilk defa yaptığım için acemilik kokuyor olabilir özür dilerim şimdiden :)
Kayıt ve Msi AfterBurner ortalama 20-30 FPS azaltıyor testlerde buna dikkat ediniz :)
Oyunda Skor tablosu menü gibi şeyleri açınca fps düşüyor o kısımları umursamayınız :)
Video YTye yüklenince link ekleyeceğim konuya konuyu takip edebilirsiniz :) (10 dakika falan)
İyi seyirler...
Monster Tulpar T7 V20.2 Valorant Testi - YouTube

Son düzenleme:
Keşke önce video yüklenseydi, sonra rehber açsaydın.

Son düzenleme:
Valorantta 76 derece CPU
Laptop almamak için sebepler part 1
Hocam laptoplar arasında iyi bir değer çünkü hiçbir soğutucu yok :D öbür laptoplar soğutucuyla bile bu değerleri yakalayamayabiliyor :) Teşekkürler yorumunuz için ancak laptop almak zorunda kalıyoruz ve aralarından birini seçmeliyiz değil mi ?

Monster parçaları kalitesiz deniyor

Merhaba öncelikle böyle bir videoyu ilk defa yaptığım için acemilik kokuyor olabilir özür dilerim şimdiden :)
Kayıt ve Msi AfterBurner ortalama 20-30 FPS azaltıyor testlerde buna dikkat ediniz :)
Oyunda Skor tablosu menü gibi şeyleri açınca fps düşüyor o kısımları umursamayınız :)
Video YTye yüklenince link ekleyeceğim konuya konuyu takip edebilirsiniz :) (10 dakika falan)
İyi seyirler...
Monster Tulpar T7 V20.2 Valorant Testi - YouTube
Kayıt 1-7 FPS arası etki eder abartmışsınız.
MSİ afterburner Etki etmez etse bile 0.1.

Kayıt 1-7 FPS arası etki eder abartmışsınız.
MSİ afterburner Etki etmez etse bile 0.1.
Gördüğümü söyledim ancak şu rambo bıçağı konusundan beri bana muhalefet edecek yer arıyorsunuz kindarlığa bak maşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa olarak değil yani ekran kartını gidiyor en kalitesiz yere ürettitiyor ya da anakartı
Bir senedir bende sıkıntı yok

Gördüğümü söyledim ancak şu rambo bıçağı konusundan beri bana muhalefet edecek yer arıyorsunuz kindarlığa bak maşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir senedir bende sıkıntı yok
Bir cahilin yanlışını düzeltirseniz size karşı çıkar, bir bilginin yanlışını düzeltirseniz size teşekkür eder.

Bir cahilin yanlışını düzeltirseniz size karşı çıkar, bir bilginin yanlışını düzeltirseniz size teşekkür eder.
Aynen o dediğinizdendir bana takmanızdan değil eba canavarı koy 3000e yazdım diye alıp komik yazmış altına Rambo bıçağı konumda :D

Geri