Neler Yeni

Monster ürünler nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
Öncelikle bütün foruma günaydınlar umarım herkes iyidir ben konuma geçeyim şimdi ben 5 yıldır rampagenin bir klavyesini kullanıyorum ve artık toprağa baktığını anlayabiliyorum dün bir konu açmıştım bir arkadaş monsterin klavyesini önermişti 400 tl gibi bir fiyatı vardı ancak monsterin çoğu sitede sorunlu olduğu söylendiği için burada monster kullanan birisi varsa bana yardımcı olabilir diye düşündüm sizce monster in klavyesini almalı mıyım?

Ürün linki

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,740
İsim
Gtx 1090Tİ
Öncelikle bütün foruma günaydınlar umarım herkes iyidir ben konuma geçeyim şimdi ben 5 yıldır rampagenin bir klavyesini kullanıyorum ve artık toprağa baktığını anlayabiliyorum dün bir konu açmıştım bir arkadaş monsterin klavyesini önermişti 400 TL gibi bir fiyatı vardı ancak monsterin çoğu sitede sorunlu olduğu söylendiği için burada monster kullanan birisi varsa bana yardımcı olabilir diye düşündüm sizce monster in klavyesini almalı mıyım?

Ürün linki
al stok gelmiş herkes bunu arıyordu aylardır

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Güzel, alınabilir.

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Öncelikle bütün foruma günaydınlar umarım herkes iyidir ben konuma geçeyim şimdi ben 5 yıldır rampagenin bir klavyesini kullanıyorum ve artık toprağa baktığını anlayabiliyorum dün bir konu açmıştım bir arkadaş monsterin klavyesini önermişti 400 TL gibi bir fiyatı vardı ancak monsterin çoğu sitede sorunlu olduğu söylendiği için burada monster kullanan birisi varsa bana yardımcı olabilir diye düşündüm sizce monster in klavyesini almalı mıyım?

Ürün linki
monster malzemesi kalitesiz fakat performansı iyi bir kardeşimiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Ege Büyükoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom