mehmet çavuş38
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
iyi günler bnm monütörde ghost var ama sadece oyunlarda belli ediyo kendini masaüstündeyken belli değil acaba bi ayar felan mı yapmam lazım
Monitör marka model nedir ? Ekran kartın ne ? Bunları tahmin edemeyiz.
O monitörde ghosting yok. Tüm overdrive ayarlarında ufo ghosting testi yapıp video atabilir misiniz? Ufoyu baştan sona takip eden video çekeceksin.ASUS TUF GAMING VG249Q3A ekran kartım 4060 ti
O monitörde ghosting yok. Tüm overdrive ayarlarında ufo ghosting testi yapıp video atabilir misiniz? Ufoyu baştan sona takip eden video çekeceksin.
Video boyutu sığmadığı için atamıyorsun. YouTube'a liste dışı yükle atMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haya veriyo atamıyorum video yu ama ready yeşil yanıyo teste
O ghosting değil overshoot. Overdrive ayarını fazla açtığınızından dolayı oluyor. Tüm overdrive ayarlarında ufo ghosting testi yaparak ghosting ve overshoot durumu en dengeli olan overdrive modunu seçin.5 kadar çıkarınca aşırı giriyo ghost onu kappattım o yüzden
monütör ayarlarında overdriver diye bişey yazmıyoO ghosting değil overshoot. Overdrive ayarını fazla açtığınızından dolayı oluyor. Tüm overdrive ayarlarında ufo ghosting testi yaparak ghosting ve overshoot durumu en dengeli olan overdrive modunu seçin.
Response time yerinde OD var.monütör ayarlarında overdriver diye bişey yazmıyo
tamam variable OD yazıyo onu artırınca ghost oluşuyo 5 kademe var bide off 3 deydi ben onu off yaptımResponse time yerinde OD var.
Açık 3'de kalsın. Kapalıyken gecikme artar.tamam variable OD yazıyo onu artırınca ghost oluşuyo 5 kademe var bide off 3 deydi ben onu off yaptım