Bende aynı. Arveles iç devam@Perfectshot06 hocam konuyu yükseltebilir misiniz sinizüt çıktı başım ağrıyor kulaklık lazım kulaküstü takamıyorum
benim ki o kadar ciddi değil ama yinede varmış az çok bluetooth yasakladı benim doktorum sinyalları beyne zarar veriyormuş öyle aman aman bir zarar değil ama ilerde başın ağrısı artar dediBende aynı. Arveles iç devam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kulaküstü kulaklık takamadığım için anker vr p10 aldım ama hoparlörden oynuyorum oyunları.
ben bunun silikonlarını hala takamadım yabenim ki o kadar ciddi değil ama yinede varmış az çok bluetooth yasakladı benim doktorum sinyalları beyne zarar veriyormuş öyle aman aman bir zarar değil ama ilerde başın ağrısı artar dedi
Ben bilmiyorum bunları. Başka ne tavsiye edersin?benim ki o kadar ciddi değil ama yinede varmış az çok bluetooth yasakladı benim doktorum sinyalları beyne zarar veriyormuş öyle aman aman bir zarar değil ama ilerde başın ağrısı artar dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
b
ben bunun silikonlarını hala takamadım ya
benim hap kullanacak kadar ileri seviye değil ama az da değil doktorum bana kulaküstünü bırak bluetooth kulaklık kullanma çok fazla strese girme bir şeyi fazla kafayı takma dedi ben arabayı bağlattım gel de takma hadi arkadaş insanı çıldırıyorlar ülke de ya e300 var bende yatırmalık aldığım sigortası saat ile bitmiş arabayı bağladılar 2 saat sonra gidip aldım hemen daha dün L300 ü bağlatmaktan son anda kurtarmıştım vallahi çıldırıyorlar insanı gelde sakin kal hadiBen bilmiyorum bunları. Başka ne tavsiye edersin?
Konu sinüzitten oraya nasıl geldibenim hap kullanacak kadar ileri seviye değil ama az da değil doktorum bana kulaküstünü bırak bluetooth kulaklık kullanma çok fazla strese girme bir şeyi fazla kafayı takma dedi ben arabayı bağlattım gel de takma hadi arkadaş insanı çıldırıyorlar ülke de ya e300 var bende yatırmalık aldığım sigortası saat ile bitmiş arabayı bağladılar 2 saat sonra gidip aldım hemen daha dün L300 ü bağlatmaktan son anda kurtarmıştım vallahi çıldırıyorlar insanı gelde sakin kal hadi