Goatseb 80+ Bronze Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1,163 Reaksiyon skoru 430 2 Ocak 2026 #1 Türkçe forumlarda araştırma yaptım ama tam emin olamadım. Sadece evimde kendi ağımda bilgisayarım ve televizyonum arasında kullanacağım. Herhangi bir güvenlik problemi yaşarmıyım?
Türkçe forumlarda araştırma yaptım ama tam emin olamadım. Sadece evimde kendi ağımda bilgisayarım ve televizyonum arasında kullanacağım. Herhangi bir güvenlik problemi yaşarmıyım?
Alihanyilmaz 80+ Silver Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 4,304 Reaksiyon skoru 1,350 2 Ocak 2026 #2 Ne ki bu?
Goatseb 80+ Bronze Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1,163 Reaksiyon skoru 430 4 Ocak 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Alihanyilmaz yazmış: Ne ki bu? Devamı için tıklayın... streaming uygulaması. örneğin pc de oynadığınız oyunu tvde oynamak istiyorsun hdmı kablo vs çekmek yerine oraya yansıtıyor işte
Alihanyilmaz yazmış: Ne ki bu? Devamı için tıklayın... streaming uygulaması. örneğin pc de oynadığınız oyunu tvde oynamak istiyorsun hdmı kablo vs çekmek yerine oraya yansıtıyor işte