orijinal ayakkabı aldeğecek bi ürün varmi
Mobilde bende de 400 oluyordu, bilgisayardan yapınca 700 oluyor.Knk 75 lik kampanya da 300 TL ye kadar diyor. Ben senin dediğin gibi yaptım ve 400 TL indirim gösteriyor. 75 i 300 yapıyor 100 üde normal ekleyip 400 diyor.Alıntıyı görüntüle
Eyvallah, inşaallah sıkıntı olmazMobilde bende de 400 oluyordu, bilgisayardan yapınca 700 oluyor.
o indirimler günler sürdü ve onların fiyatlarında indirim yazıyordu zaten, bugünkü ürünler indirim kategorisinde değildi, mesela 2600tl'lik ayakkabı 1300TL'ye satılırken %50 indirim yazmıyordu, direkt ayakkabının fiyatı 1300dü, bir de fiyatlar birden yükseldi mesela indirimli olsa belli indirimli bir stok olur teker teker tükenir ama birden fiyatı düşen tüm ayakkabıların fiyatı aynı anda yükseldi, bazı kişilerin de siparişlerinde gözükmüyormuş, yani bugün olan indirim değil de sıkıntıydı herhalde, gerçekten indirim olsa geçen günkü gibi olurdu, günlerce stok olurdu
banada öyle diyorSepet 1539 lira satıcı morhipo ama böyle uyarı çıkıyor,bilgisi olan var mı ?
Lütfen sepet tutarınızın kampanya için yeterli koşulları sağladığını ve sepetinizde herhangi bir hediye çeki ya da kampanya bulunmadığını kontrol ediniz.
hopipay cüzdanı aktif et eskiden açtığım hesapta aktif ettim geldi hemen kampanyaBitti mi acaba bende o kısımda gözükmüyor kampanya
Nerden aktif ediyoruz suan hopipay kart numaram falan geldihopipay cüzdanı aktif et eskiden açtığım hesapta aktif ettim geldi hemen kampanya
Hocam bende yaptım akşam üstğ olmuştu şuan yok amahopipay cüzdanı aktif et eskiden açtığım hesapta aktif ettim geldi hemen kampanya
nerden yapıyoruz?Hocam bende yaptım akşam üstğ olmuştu şuan yok ama