yatakbazabaslik
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Ali
Arkadaşlar bahsettiğim kabloyu takmadım. Çünkü anakarttımda bu giriş yok yada ben göremedim. Bir şey olur mu?
Anakrtım
www.akakce.com
Anakrtım
![www.akakce.com](https://cdn.akakce.com/asus/asus-tuf-gaming-a520m-plus-amd-am4-ddr4-micro-atx-z.jpg)
Asus Tuf Gaming A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer giriş varsa tarif eder misiniz?Arkadaşlar bahsettiğim kabloyu takmadım. Çünkü anakarttımda bu giriş yok yada ben göremedim. Bir şey olur mu?
Anakrtım
![]()
Asus Tuf Gaming A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming A520M-PLUS AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com