Motor kullanan varmı sizcede tehlikeli değilmi

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
Hergün bi çocuk genç ölüyor bu motorların üstünde takır takır haberleri var ölmesede sakat kalıyor real çevremdede örneklerinide çok gördüm arabanın kaportası var motorun kaportası süren kişi dikkatli kullanılsa bi şey olmaz dersiniz belki her şey bi anlık bi tır çıkar önüne dikkatli olsa atıyorum yağmurlu yol motor kayar gider tırın altına ölür gider insan bence hele kışın dahada tehlikeli yağmur rüzgar kar falan kayganlaşıyo yollar

hyr değil

İki teker şeytan işi derler. Ben demem de, diyen diyor.

Bu kadar motor bir hindistanda var bir Türkiyede yasaklaması lazım

Hergün bi çocuk genç ölüyor bu motorların üstünde takır takır haberleri var ölmesede sakat kalıyor real çevremdede örneklerinide çok gördüm arabanın kaportası var motorun kaportası süren kişi dikkatli kullanılsa bi şey olmaz dersiniz belki her şey bi anlık bi tır çıkar önüne dikkatli olsa atıyorum yağmurlu yol motor kayar gider tırın altına ölür gider insan bence hele kışın dahada tehlikeli yağmur rüzgar kar falan kayganlaşıyo yollar
trafik bilgin olmadığı ve ailenin haber görünce motor çok tehlikeli dediği belli trafikte araçlar daha çoğunlukta kaza yapıyor motor yapısı itibariyle sürücü daha fazla hasar alıyor medya algısından sen motora binen herkes ölecek sanıyorsun.Motorun yapısı gereği tehlikesi var ancak öleceksin yada sakat kalacaksın diye bir şart yok araç kullanırkende yağmurda orada burada kayıp tırın altına girebilirsin sıkışıp ölebilirsin haberin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu kadar motor bir hindistanda var bir Türkiyede yasaklaması lazım
tamamdır kardeşim sen bu kuryelerin farklı iş kollarına yönelimini sağlar maaşlarını karşılarsan bu kadar motor süren insanın ulaşım ihtiyacını giderirsen motorlarını çöpe atıp kullanmayı bırakırlar

tehlikeleri olabilir ama motor kullanılırken araba kullanıcıları daha tehlikeli geliyor gözüme .

trafik bilgin olmadığı ve ailenin haber görünce motor çok tehlikeli dediği belli trafikte araçlar daha çoğunlukta kaza yapıyor motor yapısı itibariyle sürücü daha fazla hasar alıyor medya algısından sen motora binen herkes ölecek sanıyorsun.Motorun yapısı gereği tehlikesi var ancak öleceksin yada sakat kalacaksın diye bir şart yok araç kullanırkende yağmurda orada burada kayıp tırın altına girebilirsin sıkışıp ölebilirsin haberin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arabanında tehlikesi var öyle düşünürsen orası öyle çok haklısın ama motor çok daha tehlikeli dediğim gibi kaporta sensin ve arabalarda insanlar ne büyük kazalar geçirip ölmeyebiliyor adam 150ylen çarpıyo belkide sağ motordan 50yle düşüyon bi kafanı vuruyon gittin kelle koltuk yani çıplak sağında solunda kapı önünde kaporta arkanda kaporta yok açıktasın tamamen ve hadi en kötü sakat kalmasanda motor işinde kaşarlaşmak için düşüp kalkıyorsun kolunu bacağını kırıyosun

bence olay motorun ciddiyetini kavrayabilmekte 15 yaşından beri motor kullanıyorum ilk aldığım zamanlarda elimin altındaki güç beni çok mutlu ediyordu ve nasıl kullanacağımı tam bilmeme rağmen 120-130 civarı gidiyordum hep ancak normalde gittiğimden çok daha düşük hızla kaza yaptıktan sonra ciddiyetini kavradım ekipmanlarımı aldım yani kısaca motoru kullanmasını biliyorsan en iyi ulaşım aracı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,206
Üyeler
183,398
Son üye
hamitefecoskun
Geri