MOTOR ÖNERİSİ 150-200K BÜTÇE İLE - 2025

Reaksiyon skoru
0
Max 150-200k bütçeyle A2 ehliyetle kullanabileceğim bir motor arıyorum deneyim var
Parçası bulunan kaliteli motorlar önerin. Naked racing farketmez.
Aklımda Dominar, NS, MT25 gibi motorlar var KTM satmakta zor olduğu için düşünmüyorum farklı öneriler var mı?

2. elden temiz cb250r bulunur. En sorunsuzu o olur.

Satmak, parça garantisi olarak önerebileceğim honda ve yamaha var. Bende r25 var. Gayet memnunum ama 200k bütçeye eski kasalar var. Şu aralar çok fazla gördüğüm Honda CB125F önerebilirim. Herhangi bir honda bayi de 0 şekilde alabilirsin nakite iyi indirim yaparlar. 140k dan ucuz ve bence seneye yazın bu fiyatlar zor kalacaktır ( deneyimle sabit ). Eğer vitessiz olur diyorsan pcx 125 de çok güzel motor. Düzenli ayak işlerimi onla yapıyorum. Rahat ve konforlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Honda cbr 500rın çıkış fiyatı 387k dı ben alamadım. O zamanlar nakitim yoktu. Çok pişman oldum. Şimdi 543k arada çok fark var. Honda ilk getirdiği motorları ucuz satar gittikçe artar

scooterde var aklımda jetx pcx nmax forza xmax arasında kaldım xmax biraz daha pahalı ama sağlam nmax biraz çirkin duruyor bana göre yoksa oda güzel
ben aktif olarak xmax 400 kullanıyorum bu sabah 68.000 km oldu yakıtı dışında fevkalede bir scooter

Geri