Neler Yeni

🔥 Motorin'e 1.29 ₺ zam ! Litresi 30 ₺'ye dayandı !

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,142
İsim
Burak Karadağ
ŞAŞIRDIK MI ? HAYIIR

Türkiye'de akaryakıt fiyatları neredeyse günlük değişir oldu. Dün benzine gelen 95 kuruşluk indirimin ardından bugün de motorine 1 lira 29 kuruş zam geldi. Fiyat artışının ardından motorinin litresi 29 liranın üzerine çıktı.
Zammın ardından İstanbul'da 27.90'a satılan motorinin litresi 29.19'a yükseldi. Motorinin litresi Ankara ve İzmir'de 28.03'den 29.32'ye çıktı.

Vallahi bizim ülkede araba almamak ve sadece otobüse binmek en mantıklı karar. Acil durumun olursa gündüz/gece taksi çağırırsın. İnsan 3,5 lt mazot için 100 ₺ ödemekten gücenir.

KAYNAK: https://www.haberler.com/ekonomi/arac-sahipleri-dikkat-motorine-1-lira-29-kurus-15018476-haberi/

Son düzenleme:

Bilgici Bilim

80+ Bronze
bu daha ne ki

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Buraya yazıyorum, Temmuz'a kadar ya da Temmuz'da bu fiyatlar 40TL'yi görecek. Daha da artacak sonrasında. Bu fiyatların eski 7,50TL hallerine dönmesi kaç yıl sürer siz düşünün. Ulan 7,50TL halini de arar olduk ya, bir şey demiyorum...

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
ne zaman hayırlı haberler duyacaz :(

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Akaryakıta gelen her zam bizim cebimizi yakıyor doğrudan. 1 TL zam ürünlerin çıkışından market rafına gelmekte...
Sonumuz hayır olsun.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Sonra otobüs tarifelerinin fiyatı artınca imamoğlu'na sataşan bir kesim var. Benzin fiyatlarını takip etmiyorlar herhalde.

• Üzgün
Reaksiyonlar: MTBC

Kadir_1987

80+ Silver
Sonra otobüs tarifelerinin fiyatı artınca imamoğlu'na sataşan bir kesim var. Benzin fiyatlarını takip etmiyorlar herhalde.
Bu durum da bile herhangi bir siyasiyi savunabiliyorsanız yuhh size !!

Arkadaşım artık anlayın !!

Sıkıntıyı bizim dışımız da kimse çekmiyor !!

Senin bahsettiğin veya bir başkaşının birazdan bahsedeceği siyasi kişileri etkileyen bir durum var mı !!

Çarşı pazar seni beni mi etkiliyor yoksa o ailenizden bile fazla destekleyip toz konduramadığınız siyasileri mi !!

Arkadaşım o mahlukatların gelip geçici ve sadece bizlerin kalıcı olduğunu hatırlayın artık !!

Artık doğru olanı görün !!

Karl Dönitz

80+ Bronze
Bu durum da bile herhangi bir siyasiyi savunabiliyorsanız yuhh size !!

Arkadaşım artık anlayın !!

Sıkıntıyı bizim dışımız da kimse çekmiyor !!

Senin bahsettiğin veya bir başkaşının birazdan bahsedeceği siyasi kişileri etkileyen bir durum var mı !!

Çarşı pazar seni beni mi etkiliyor yoksa o ailenizden bile fazla destekleyip toz konduramadığınız siyasileri mi !!

Arkadaşım o mahlukatların gelip geçici ve sadece bizlerin kalıcı olduğunu hatırlayın artık !!

Artık doğru olanı görün !!
Sakin her cümlenin sonuna 2 ünlem koyunca haklı olmuyorsun. İmamoğlu'na oy vermedim vermem de hiçbir zaman bir siyasetçiye bağlı olmadım. Zamları imamoğluna bağlayan kesime sözüm.

SadeceSeyf

80+ Gold
Kızılay maden suyu almaya gittim bu sabah ferahlayayım dedim. 14,90 TL fiyattan 20,90 TL olmuş bir hafta önce :D. Asgari ücrete zam haberini duyunca yerleştirmişler gene sanırım :D. Çok müslüman ülkemiz var maşallah

Top Bottom