- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 31,876
Bas ampule.
Bu zamlar devletimizin ayakta durması için... yok ya şakası bile yapılmıyorŞimdi bu konuya bu zamları savunup bin türlü saçma sapan bahaneler uyduracak birisi geliyor.![]()
Abi bak şimdi öyle değil o. Asgari ücret alsan bile rahatça yeter. Yine hesaplama yaptırtma bana yeterince benzin alır ülkeden ülkeye gezersin.Bu zamlar devletimizin ayakta durması için... yok ya şakası bile yapılmıyor![]()
Koyun şapkamız kaç para oldu bu sefer?Abi bak şimdi öyle değil o. Asgari ücret alsan bile rahatça yeter. Yine hesaplama yaptırtma bana yeterince benzin alır ülkeden ülkeye gezersin.
Abi onu herkesin alması lazım ona zam yok. Devlet çalışıyor siz anca manipülasyon yapın.Koyun şapkamız kaç para oldu bu sefer?
Abi onu herkesin alması lazım ona zam yok. Devlet çalışıyor siz anca manipülasyon yapın.
Bu zam haberlerini de Halk TV yapıyor zaten sizde kanıyorsunuz. Azıcık koyun olun ya çok mu zor.
ben hep ahaber izliyorumAbi onu herkesin alması lazım ona zam yok. Devlet çalışıyor siz anca manipülasyon yapın.
Bu zam haberlerini de Halk TV yapıyor zaten sizde kanıyorsunuz. Azıcık koyun olun ya çok mu zor.
Hissediyorum birazdan fevkalade gelecek
Artık 4.60 ama yine de fazla değil alım gücümüz yerinde. Geçen 3100 liraya Rtx 3060 lı sistem dizdim
A para izle. Ekonomi şahlanıyorben hep ahaber izliyorum
Asgarî ücretle nasıl geçinemiyorsunuz ? Günlük 2800₺'yi bana ver krallar gibi yaşarım (!)