Neler Yeni

MOTORSİKLET İCİN KASK ÖNERİSİ

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Bendeki stream 2 daha iyi teknoplastik pek önermiyorlar kpa daha iyi bir yapıya sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değmez
Kpa kinetik polimer alışım ls2'nin kendi kullandığı bir hammadde iyi bir karışım sağlam ikisininde malzeme kalitesi hariç neredeyse herşeyi aynı gibi ama bendeki stream 2 malzeme kalitesi daha iyi
Stream2 daha iyi herhalde kpa falan var

Galiba evet ben aldığımda tr yeni gelmişti iç pedleri eskiye kıyasla daha iyi ve yalıtımlı galiba, detaylarını bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem 🙏
ufak bir öneri, mümkünse bölgendeki bir yerde dene, sonra internetten sipariş ver, 3 kere değiştirmek zorunda kaldım içim el vermedi satıcıya kargo ücretini teklif ettim ama kabul etmedi
Stream 2 daha iyi dış malzemeli imiş baktığımda Google da öyle yazıyor

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Arda doğan

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Evet kpa kinetik polimer karışım ls2'nin kendi yapmış olduğu bir materyal stream 2 road al

Foto falan atim.istersen
Saolun foruma atabilirsiniz de fiyatlara bakıyorum😀

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Evet kpa kinetik polimer karışım ls2'nin kendi yapmış olduğu bir materyal stream 2 road al

Foto falan atim.istersen
Saolun foruma atabilirsiniz de fiyatlara bakiyorum
Aynı kabuk kalitesine sahip görünüş ve iç pedler değişik bence stream 2 daha iyi Fiyat performans bakımından
Hocam strobe 2 Stream 2 ve storm 2 arasından hangisi iyi sıralama yapcak olsanız

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Saolun foruma atabilirsiniz de fiyatlara bakiyorum

Hocam strobe 2 Stream 2 ve storm 2 arasından hangisi iyi sıralama yapcak olsanız
Hocam 3'üde aynı sağlamlıkta
Strobe 2 çene açılır listeye pek dahil edilemeyebilir kapalı kask kategorisinde bakarsak ama yine de yapacak olursam şahsi satıcı olarak kapalı kask alınmalı o yüzden benim sıralamam
Stream 2 - Storm 2 - Strobe 2 olurdu

Ama bu demek değil ki strobe 2 kötü bir kask çene açılırda ki en başarılı fiyat performans kask bence piyasada ki o fiyata

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Hocam 3'üde aynı sağlamlıkta
Strobe 2 çene açılır listeye pek dahil edilemeyebilir kapalı kask kategorisinde bakarsak ama yine de yapacak olursam şahsi satıcı olarak kapalı kask alınmalı o yüzden benim sıralamam
Stream 2 - Storm 2 - Strobe 2 olurdu

Ama bu demek değil ki strobe 2 kötü bir kask çene açılırda ki en başarılı fiyat performans kask bence piyasada ki o fiyata
Çene açılır çok önemli mi ? Storm 2 uyguna buldum lakin o da l beden :/ m beden anca olur gibi bana bide LS2 Challenger var 5k ya satıyor 4 aylık m beden tertemiz ama bedenimi tam anlayamiyorum

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Çene açılır çok önemli mi ? Storm 2 uyguna buldum lakin o da l beden :/ m beden anca olur gibi bana bide LS2 Challenger var 5k ya satıyor 4 aylık m beden tertemiz ama bedenimi tam anlayamiyorum
Hocam Challenger 5k inanılmaz bir fiyat
Ama ikinci el kask almanızı yine tavsiye etmem çünkü kaza yapmış mıdır yapmamış mıdır bilemezsiniz üstüne bunlar iç çamaşırı gibi ürünler nefesiniz saçınız hep orada adamın saçında ne var ağzımı kokuyor vs gibi soruları düşünürseniz anlarsınız demek istediğimi
Bir de iç pedler yumuşuyor diyorum ya öyle normal bir şekilde yumuşamıyor kafanızın şekline göre yumuşuyor birinin kafasında yumuşamış bir kask yine size tam olmayıp büyük olup rüzgar sesi alabilir çünkü adamın kafasına göre yumuşamış o kask

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Hocam Challenger 5k inanılmaz bir fiyat
Ama ikinci el kask almanızı yine tavsiye etmem çünkü kaza yapmış mıdır yapmamış mıdır bilemezsiniz üstüne bunlar iç çamaşırı gibi ürünler nefesiniz saçınız hep orada adamın saçında ne var ağzımı kokuyor vs gibi soruları düşünürseniz anlarsınız demek istediğimi
Bir de iç pedler yumuşuyor diyorum ya öyle normal bir şekilde yumuşamıyor kafanızın şekline göre yumuşuyor birinin kafasında yumuşamış bir kask yine size tam olmayıp büyük olup rüzgar sesi alabilir çünkü adamın kafasına göre yumuşamış o kask
Hocam 2024 Eylül'de almış agv aldığı için 1 ay kullanmış çizik dahi yok kutulu faturalı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,876
İsim
Eren Yeager
Hocam 2024 Eylül'de almış agv aldığı için 1 ay kullanmış çizik dahi yok kutulu faturalı
O zaman güzel bir kask hocam bir bakabilirsiniz eğer bedeniniz uyuşuyorsa motul'un kask içi temizleme spreylerinden alıp sıkarsanız rahatlatır içini baya

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
O zaman güzel bir kask hocam bir bakabilirsiniz eğer bedeniniz uyuşuyorsa motul'un kask içi temizleme spreylerinden alıp sıkarsanız rahatlatır içini baya
Ya da dediğiniz gibi sıfır alacağım

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,421
İsim
Bilal Tepe
Bugün denedim lakin adamlar çok garipti düzgün yardımcı olmadılar bile m beden sikti baya l bedense daha rahattı biraz daha sizce hangisini almam lazım l beden daha da açıp rüzgar sesi rüzgar alır mı ? Sıkması normal mi ?

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Emre Şanda
Motoru teslim aldım ( elektrikli TC Max 2024) top speed 120kmh ama o kadar basmam menzili çok gidiyor.

5000tl civarında kask

5000tl civarında mont

Bu şekilde bakıyorum önerilerinizi bekliyorum hiç anlamadığım için bir firmaya gidip deneyeceğim bedeni olcumlerimde 56cm çıkıyor ama doğru mu ölçtüm bilmiyorum kafa büyüklüğümü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,951
Üyeler
167,222
Son üye
Mehmet Furkan Uzun
Top Bottom