Motorsiklet için telefon tutucu önerisi

BekirE

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba.iPhone 16 pro max kullanıyorum, 250sr için telefon tutucu önerisine ihtiyacım var.Nukrotech önerildiğini gördüm ancak yorumlarını incelediğimde çok fazla kamera bozulma problemi yaşayan gördüm.Kaliteli bir önerisi olan var mıdır?

Merhaba.iPhone 16 pro max kullanıyorum, 250sr için telefon tutucu önerisine ihtiyacım var.Nukrotech önerildiğini gördüm ancak yorumlarını incelediğimde çok fazla kamera bozulma problemi yaşayan gördüm.Kaliteli bir önerisi olan var mıdır?
bence cebine sağlam bir yere koyup kulaklık kullan bide telefon tutacaklı kask var diye biliyorum onlardan al bence çok fazla kapkaç oluyor tutacaklarda

https://www.nukrotech.com/nukrotech-mrt-road-titresim-modullu-telefon-tutucu reis ben bunu kullanıyorum kuryeyim günde kaç saat motordayım sen düşün herhangi bir bozulma olmadı artı olarak 250nk sahibiyim ondada bunu kullanıyorum gayet iş yapıyor.

Şu çantanın aynısını temudan 600 liraya aldım. Üstünde telefon gözü de var. Saydam olduğu için dokunmatik falan da çalışıyor. Cüzdan ruhsat kilit vs. her şeyi buraya atıyorum yanımda taşımaya gerek de kalmıyor. Temuda depo üstü çanta diye aratıp bir göz atabilirsin çok pratik bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,431
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri