Yardım Motoru Değişmiş Araba Alınır Mı ?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,575
Beyler Selamlar Karşıma Şöyle Bir İlan Çıktı Aklıma Takıldı Motor Sıfır Baya bir şey Değişmiş Adam Koltuktan Tut Yağ Pompasına Felan Kadar Baya Masraf Yapmış Bu Fiyattan Satıyor ? Sizce Böyle Bir Araba Alınır Mı Aynı Fiyata Mesela 200-300 K Km Arası Linealar Var Bu 5000 KM her şey Sıfır Nerdeyse Böyle Risk Alınır Mı Tecrübeniz Var Mı ?

Beyler Selamlar Karşıma Şöyle Bir İlan Çıktı Aklıma Takıldı Motor Sıfır Baya bir şey Değişmiş Adam Koltuktan Tut Yağ Pompasına Felan Kadar Baya Masraf Yapmış Bu Fiyattan Satıyor ? Sizce Böyle Bir Araba Alınır Mı Aynı Fiyata Mesela 200-300 K Km Arası Linealar Var Bu 5000 KM her şey Sıfır Nerdeyse Böyle Risk Alınır Mı Tecrübeniz Var Mı ?

taksi çıkmasıdır 600 bin km garanti km düşürmüşlerdir büyük ihtimal

taksi çıkmasıdır 600 bin km garanti km düşürmüşlerdir büyük ihtimal
Kral, okumadın mı? Kilometresi zaten 405 binmiş, sıfır takılmış. En kötü ihtimalle bu, ekspertizde çıkmayacak mı? Bunu akıl edemeyecek kadar şey insanlar mı sence? Ya da nasıl 405 binden 5 bine düşüreceksin?

2014 te 3 bin tl hasar kaydı var taksi çıkması değil ise bile o paraya baya değişeni yada boyası olur
Kral, okumadın mı? Kilometresi zaten 405 binmiş, sıfır takılmış. En kötü ihtimalle bu, ekspertizde çıkmayacak mı? Bunu akıl edemeyecek kadar şey insanlar mı sence? Ya da nasıl 405 binden 5 bine düşüreceksin?
hocam onlara fazla inanma hatam olabilir kesinlikle eminim diyemem ama kangoo ile sembol beyin aynı bunlarda km düşürülse belli olmuyordu diye hatırlıyorum servis kayıtları yoksa

Aracın motoru değişmemiş revizyon görmüş. Sağlam bi ekspere gösterin km düşürme veya başka bir hile hurda yoksa alınabilir ön takım vs. sağlamsa. Bu tarz araçlarda taksi çıkması olma ihtimalini de unutmamak lazım.

Aracın motoru değişmemiş revizyon görmüş. Sağlam bi ekspere gösterin km düşürme veya başka bir hile hurda yoksa alınabilir ön takım vs. sağlamsa. Bu tarz araçlarda taksi çıkması olma ihtimalini de unutmamak lazım.
Revize Edildi Yazmamış Ya Açıklamaya O Yüzden Dedim Sıfır Diye

arabayı test etmeden motor ne durumda oldugunu bilemezsin. biz fiat line 1.4 tjet arabamıza sandık motor koyduk olmadı yine yağ yaktı(beyaz ve mavi duman olayı). orijinal üzerinde motor revize ettirdik. şuanlık iyi ama orijinal gibi olmuyor. orijinal motor gerçekten km geldiğinde geciktirmeden bakımını yapan kullanıcıdan almak daha hayırlı olur.(özellikle bakıma dair servis kaydı veya faturası olanlar) Türkiye de gördüğüm kadarıyla çoğunluk arabasının bakımını aksatıyor, açık yağ veya ucuz yağ vb maliyetlerden kaçarak arabasını hor kullanıyor(cogunluk yan sanayi tercih ediyor. ben mecbur kalmadıkça muadil veya orijinal parçadan yanayım). (ha bi de antifirizle araba binenler sayısı da , çesme su koyanlara göre daha az :) )

Riskli hocam 500 bin tl üstüne temiz ort km bulabilirsin bunlardan. Motoru iyi bile olsa elektrik vs sorun çıkarabilir daha önemlisi motor kötü çıkarsa başına çok büyük dert hadi yaptırdın yaptırınca düzelecek mi muamma. Ve en önemlisi taksicilerin nasıl taksi kullandığını biliyorsun aracın şasesinde bi sorun varsa zaten çok tehlikeli dış parçalarda sürekli onarımdan geçip düzeltilmesi de sıkıntı. Anlayacağın can>vakit>para mantığıyla alınmaz bence.

Bu fiyatlara bu aracın normalini almak zaten imkansız. Belli ki aracın içinden geçmişler ve bunu sigortaya bile bildirmeden yapmışlar.
Eğer tamirciysen ya da seni kazıklamayacak kadar yakından tanıdığın tamircin varsa alıp şansını dene. Eğer bu dediklerim yoksa kesinlikle uzak dur.
Birde motor rektefiye yapılalı en az bir 2-3 sene olmuşsa en azından motorda sıkıntı çıkıp çıkmadığını biraz olsun anlarsın. Diğer türlü daha yeni yapılmışsa ayarının tutup tutmadığını ancak zaman gösterir. Tutmadıysa da vay haline. Sanayiden çıkmayan bir araç satın almış olursun.

valla şahsen bi kere öyle bi araç almıştım pişman oldum ama işçiliğede bağlı şimdi. yinede riske atılmaması taraftarıyım

18 nisandan beri fiyatı uygunsa buna rağmen satılmadıysa bir gariplik var gibi (arabadan pekte anlamam tamamen ticaret odaklı baktım)

Ben kendimde aracımı 5 sene önce rektifiye yaptırdım çok şükür o günden bu güne motorda hiç sıkıntı çıkmadı.
Rektifiye yapılmış araç alınır ama kimden aldığın çok önemli işte.

Geri