Motosikletle 2 kişi gezme nasıl oluyor?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,330
Selam dostlar motosiklette çanta olmadığı durumda 2 kişi gezme işi nasıl oluyor? Yanında bir şey taşıyamazsın, 2 tane kask var elinde onu gezdirmek zorundasın. Pratikte nasıl oluyor bu durum onu merak ettim. 2 tane dolu sırt çantası bile alıp gidemiyorsun bir yere. (Naked veya racing için yani sele altı neredeyse olmayan motorları kast ediyorum)

Selam dostlar motosiklette çanta olmadığı durumda 2 kişi gezme işi nasıl oluyor? Yanında bir şey taşıyamazsın, 2 tane kask var elinde onu gezdirmek zorundasın. Pratikte nasıl oluyor bu durum onu merak ettim. 2 tane dolu sırt çantası bile alıp gidemiyorsun bir yere. (Naked veya racing için yani sele altı neredeyse olmayan motorları kast ediyorum)
berbat oluyor kardeşim başka soru varmı?

planlı cıkıcaksın tek çanta ile cıkıp kasklarıda cafe bank vb. oturdugun yere koyucaksın yürümüş yapma işin zor yada bi esnafa bırakabiliyosun bırakırsın

Kafanın üstünde gezdirmeye alışınca yorulmuyor insan.

Direksiyona takılan kask kilitlerş var 100tl filan ondan alabilirsin. Sele altı veya arka çanta sıkıntısıvarsa yan çanta alabilirsin. Artçının çantasına sıkıştırabilirsin. Arkaya bagaj lastiği ile çanta, kask sabitleyebilrisin.
Veya benim sıkça yaptığım gibi kaskları motorun üstüne bırakıp gidiyorum şimdiye kadar çalınmadı ama İstanbul harici illerde yapıyorum genelde bunu.

Kilit şu ortada ki. Kanca var kitletince kanca kilide giriyor .
1000047491.webp

Son düzenleme:
O motorlarla 2 kişi en fazla şehir içi kısa yol gidilir. 2 kişi uzun yola anca Maxi Scooter veya Touring motorlar gider.

125-250cc ile uzun yol yapılmaz kuzenim. civar illere gidersen belki olur da atıyorum 500 600 km yol gideceksen gitmez.
touring, ADV, ve Maxi Scooter olabilir.

Kaskı çantaya bağlayınca sorun yapmıyor bende.Kayışları birbirine geçiriyorsun sonrası hissettirmiyor.250 cc üstü motorla bence 50-60 km git gel yapılır.Herkesin gezme anlayışı farklı tabi rezillik olarak gören de çok var.

Uzun yola büyük Motor gerekir. Enduro Türkiye için en iyisi. Daha da iyisi motoru evde bırakmak.

Genel olarak tinerci arkadaşın dediği gibi berbat oluyor akfmwksöaöf ama bir kafe tarzı biryere geçerseniz masaya koyarsınız rahat edersiniz

O motorlarla 2 kişi en fazla şehir içi kısa yol gidilir. 2 kişi uzun yola anca Maxi Scooter veya Touring motorlar gider.
Uzun yol için demiyorum zaten atıyorum istanbul için aldım motoru caddebostana indim diyelim 2 kişi kaskı elimde gezdirecem çantalar sırtta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım dostlar sağ olun hepiniz

Uzun yol için demiyorum zaten atıyorum istanbul için aldım motoru caddebostana indim diyelim 2 kişi kaskı elimde gezdirecem çantalar sırtta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anladım dostlar sağ olun hepiniz
Kaskı motora bırakıyorum ben direkt kilit milit yok daha çaldırmadım,çalınsada çalınsın elimde gezdiremem 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,298
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri