Neler Yeni

Mount and Blade warband Sarranid mi daha iyi Vaegir mi?

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
42,244
Birisinde memlük var diğerinde şövalye
ikisinde de muhafız var
ve ikisinde de üst seviye okçu var
Sarranidlerin lideri sultan hakimi saymıyorum yani krallık olarak değerlendirmeyin asker olarak değerlendirin
Hangisi daha iyidir? Terfi paraları falan da aynı.

Sarranid okçu-piyade en dengeli ordu bence ama sadece atlılardan ordu oluşturman %100 daha avantajlı Kergit al geç

Sarranid okçu-piyade en dengeli ordu bence ama sadece atlılardan ordu oluşturman %100 daha avantajlı Kergit al geç
Bir daha ki sefere kergit kuracağım zaten her bir kayıtta bir tarafın askerlerini deniyorum
Sarranid de seçmek isterim ama sultan hakime yemin etmeyi hiç istemiyorum ama kendim krallık yaparsam onlar saldırırsa benim askerlerin morali düşecek

EN iyi süvariler memlükte süvari ordusu kurulucaksa memlükler

Bir daha ki sefere kergit kuracağım zaten her bir kayıtta bir tarafın askerlerini deniyorum
Sarranid de seçmek isterim ama sultan hakime yemin etmeyi hiç istemiyorum ama kendim krallık yaparsam onlar saldırırsa benim askerlerin morali düşecek
Güçlü bir orduya sahip olduktan sonra orduna farklı milletlerden alır hangi devletle savşıyorsan o askerleri kaleye bırakırsın ;)

Süvarilerde sarranid piyadelerde Vaegir

Birisinde memlük var diğerinde şövalye
ikisinde de muhafız var
ve ikisinde de üst seviye okçu var
Sarranidlerin lideri sultan hakimi saymıyorum yani krallık olarak değerlendirmeyin asker olarak değerlendirin
Hangisi daha iyidir? Terfi paraları falan da aynı.
Vaegir ile uzaktan avlarsin öne birlik koyup

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,246
Üyeler
173,158
Son üye
Lysoth
Geri