Swords
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,238
malesef onu sonradan anladım onursuz berat mı yapsam ismimimiKendi tarafına lord çekerken çok kötü oluyor o
malesef onu sonradan anladım onursuz berat mı yapsam ismimimiKendi tarafına lord çekerken çok kötü oluyor o
Bana da 3 krallık birden savaş açtı. Bir yeri fethetsen diğer kaleler gidiyor. ne yapmalıyım sence?Kendi tarafına lord çekerken çok kötü oluyor o
ctrl+alt+f4Bana da 3 krallık birden savaş açtı. Bir yeri fethetsen diğer kaleler gidiyor. ne yapmalıyım sence?
Yaptım onu zaten 1 haftadır girmiyorum warband'actrl+alt+f4
Bir de üstüne kız kaçırdımctrl+alt+f4
Barış yap.Bana da 3 krallık birden savaş açtı. Bir yeri fethetsen diğer kaleler gidiyor. ne yapmalıyım sence?
Birinin ordusunu dağıttım diğerinden kız kaçırdım kabul etmiyorlarBarış yap.
bana sorarsan sarranid çok daha iyi memlükleri felan daha güçlüBirisinde memlük var diğerinde şövalye
ikisinde de muhafız var
ve ikisinde de üst seviye okçu var
Sarranidlerin lideri sultan hakimi saymıyorum yani krallık olarak değerlendirmeyin asker olarak değerlendirin
Hangisi daha iyidir? Terfi paraları falan da aynı.
Zorlukları en düşüğe çek ve tüm adamlarını toplayıp dal.Birinin ordusunu dağıttım diğerinden kız kaçırdım kabul etmiyorlar![]()
piyade olarak rodok çavuşu nasıl?Svadya şövalyeleri zırhları gereği memlüklüleri biçer :d Hem at hem kendi zırhları çok yüksek.
Piyade= Nord kahramanı
Arbalet= Rodok keskin nişancısı
Açık alan yay= Vaegir okçusu
Şövalye= Svadya şövalyesi
statü olarak en yüksek
Ovalık savaş avantajı
Kergit>Svadya>Sarranid>Vaegir>Rodok>Nord
Dağlık alan avantajı
Vaegir>Nord>Rodok>Sarranid>Svadya>Kergit
Kale savaşı
Nord>Rodok>Vaegir>Sarranid>Svadya>Kergit
Karma orduda
Sarranid>Rodok>Svadya>Vaegir>Nord>Kergit
Nord>Rodok>Svadya>Vaegir>SarranidZorlukları en düşüğe çek ve tüm adamlarını toplayıp dal.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
piyade olarak rodok çavuşu nasıl?
Piyadeleri de sıralar mısın?
Ben kergitlere benzetiyordum, atlı okçular tek onda var sonuçta ama moğol diyen de var.Förbır hep Vaegir seçerdi Türklere benzedikleri için.