🔥İndirim Mount & Blade II: Bannerlord $9.99 USD

MufasaBoss

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,007
Bana Göre En İyi Türk Oyunu Olan Mount & Blade II: Bannerlord Steamda $9.99 USD Teklif 10 Temmuz 2025 Tarihine Kadar Geçerli

Son düzenleme:
Eylül gibi de DLC çıkacak yeni çok büyük. alacaklar ona göre alabilir. Baya iyi pc ister bu arada.

Bana Göre En İyi Türk Oyunu Olan Mount & Blade II: Bannerlord Steamda $9.99 USD
İlk çıktığı zamanlar aldım 1 kez girip bakmadım oyuna nasıl oyun?

Eylül gibi de DLC çıkacak yeni çok büyük. alacaklar ona göre alabilir. Baya iyi pc ister bu arada.
Benim emektar RTX 4050 kaldırır mı acaba yeni gelecek dlcyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Strateji seviyosan alınır ben sevmiyorum ondan almadım

Benim emektar RTX 4050 kaldırır mı acaba yeni gelecek dlcyi

Strateji seviyosan alınır ben sevmiyorum ondan almadım
Oyun zaten var bende hiç oynamadım eski oyunlarını oynadım sadece

Bende 2 sene önce aldım birkaç kez girdim dahada oynamadim detaylı ve hilesiz oynamak lazım bu oynu bence

İ5 10400 f
Rtx 4060
16 GB ram 2666 MHz
Kaldırır mi
hocam bu oyun biraz sıkıntılı. bende 3080 ti ryzen 5600 var savaşın yoğun olduğu zaman 50 fps lere düşüyor ama 1080p ultra da savaş büyüklüğü maxtayken. tabi ayarlara bağlı savaş büyüklüğünü düşürürsen rahatlatır baya ama o zaman da 1 savaş 30 dk sürüyor yeni dalga asker spawn olması gerektiği için. ve bir save de 100 lerce savaş yapıyorsun. o yüzden dedim.

sıkıntılı değil de yapısal olarak böyle. tek savaşta 2000 asker savaşabiliyor. O da çok zorluyor pc yi.

Evet 1650 GTX Ekran Kartlı Bilgisayarımda En Düşük Ayarlarda 40 FPS Alıyordum Emin Değilim Ama Kasıyordu

İ5 10400 f
Rtx 4060
16 GB ram 2666 MHz
Kaldırır mi
Net Kaldırır Knk
Screenshot_15.webp

Geri