Mount & Blade: Warband alayımmı

Semihz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
335
2.si pahalı ama bunu alsam güzelmi eglenirmiyim oynayan varsa yorum yapabilirmi

En az Bannerlord kadar eğlenirsin.

Benim kuzenim böyle oyunları çok sever ve o oyundan çok zevk alıyor ve steamda 2k saati var öyle düşün sana kalmış

Oyun iyi, oynanış süresi kişiye göre değişir. Müptezeli olursan 500 saat bile oynarsın modlarla. Benim gibi çok üzerine durmadıysan 40-50 saat oynarsın. Tabii 50 saat az değil fakat bu oyun için az :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun iyi, oynanış süresi kişiye göre değişir. Müptezeli olursan 500 saat bile oynarsın modlarla. Benim gibi çok üzerine durmadıysan 40-50 saat oynarsın. Tabii 50 saat az değil fakat bu oyun için az :)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O zaman alıyorum oyunu steamde iade işlemi için dün başvurdum hala cevap gelmedi yoğunluk var galiba

2.si pahalı ama bunu alsam güzelmi eglenirmiyim oynayan varsa yorum yapabilirmi
Diplomacy Moduyla çok rahat tek save ile 250-300 saat oynuyorum.Oyunu her türlü yönüyle sömürdüm kesinlikle ama kesinlikle alınır.

Arkadaşlar oyunu indirdim 4 saatir oynuyorum görev felan yaptım yağmalama yapiyorum ama 45 adam topladim geliştiriyorum ordu çıktı kaçamadım biçtiler hepsini, oyunun bir stratejisi varmi ne yapmam gerekiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,997
Üyeler
197,338
Son üye
dahhak
Geri