Mouse alacağım: MSİ vs HP

Reaksiyon skoru
54
Bütçe
120

Arkadaşlar merhaba. Benim elimde Everest SM-G32 mouse var ama usb girişinde temassızlık var ve gidip gidip geliyor bu yüzden yeni mouse alacağım ve iki mouse arasında kaldım. yardımcı olur musunuz? ya da elimdeki mouse nun usb sini koparıp yeni usb lehimlesem olur mu? kabloda pil gibi bir şey var silindir ona etki eder mi değiştirsem? başka mouse önerileriniz varsa beklerim. everest beni mağdur etti

ikiside değil bütçe nedir

Arkadaşlar merhaba. Benim elimde Everest SM-G32 mouse var ama usb girişinde temassızlık var ve gidip gidip geliyor bu yüzden yeni mouse alacağım ve iki mouse arasında kaldım. yardımcı olur musunuz? ya da elimdeki mouse nun usb sini koparıp yeni usb lehimlesem olur mu? kabloda pil gibi bir şey var silindir ona etki eder mi değiştirsem? başka mouse önerileriniz varsa beklerim. everest beni mağdur etti
onun yerine indirimlerde logitech g103

ben ele oturmasını istiyorum mousenin peki ya önerdiğiniz gigabyte mi yoksa msi mi? msi nin faresini beğendim. alınmaz mı sizce?

öyle bir sorun yok
Birazda kullanıma bağlı Logitech'in ucuz farelerinin çoğunda çift tıklama sorunu var switchin üstündeki kapak aşınıyor bi zamandan sonra switch aşınan kısımdaki boşluğa denk geldiği için mouse basmıyor

Geri