Neler Yeni

Yardım Mouse bozuldu yardım

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Normal valorant oynuyordum ve bı anda sağ sol yukarı aşağı yaptığımda algılamıyor
Normal sol tık sağ tık çalışıyor ama sol üste gidiyor kendiliginden
garanti bittimi varmış nerden alınma mouse hepsiburadadan alınma ise onlara yaz hallediyorlar bende viper mini vardı garantiden para iadesi alıp tekrar sıfır ürün aldım ve ürünün güncel fiyatını aldım ona dikkat etmek lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
Hiç bekleme garantiye gönder. Belki de değişime girecek. Sakın açıp garantini bozma.

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
garanti bittimi varmış nerden alınma mouse hepsiburadadan alınma ise onlara yaz hallediyorlar bende viper mini vardı garantiden para iadesi alıp tekrar sıfır ürün aldım ve ürünün güncel fiyatını aldım ona dikkat etmek lazım
Hiç bekleme garantiye gönder. Belki de değişime girecek. Sakın açıp garantini bozma.
açmadım bi yerini garantiye gönderiyorum o zaman garantisi duruyor trendeyoldan aldım diye hatırlıyorum güncel fiyata almadım garanti olayı nasıl oluyor bide bilgim yokta

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
açmadım bi yerini garantiye gönderiyorum o zaman garantisi duruyor trendeyoldan aldım diye hatırlıyorum güncel fiyata almadım garanti olayı nasıl oluyor bide bilgim yokta
Ben garantiye gönderecektim şirketi aradım sordum kargo ücretini ödeyerek tarafımıza gönderebilirsiniz dediler bende kargo ücretini ödemek istemediğim için hepsiburada ile iletişime geçtim ama benim mousemin satıcısı hepsiburada idi sonra garantiye onlara gönderdim onlarda tamir olmaz dediler ürünün parasın iade edelim dediler bende ürün şuan 460 tl siz bana 200 tl vereceksiniz dedim kabul etmedim 1 ay bekleyişin sonunda ürünün güncel tutarını tarafıma iade ettiler ama normal ürünün kendi garantisi nasıl bir yol izler bilemem trendyolla iletişime geçin belki garanti için yardımıcı olurlar kargo parası ödeyip göndermek biraz saçma çünki git gel 100tl olsa az daha koyar mouse alınır bide tamir olup olmayacağısa belli değil

Shiwa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Baran
Ben garantiye gönderecektim şirketi aradım sordum kargo ücretini ödeyerek tarafımıza gönderebilirsiniz dediler bende kargo ücretini ödemek istemediğim için hepsiburada ile iletişime geçtim ama benim mousemin satıcısı hepsiburada idi sonra garantiye onlara gönderdim onlarda tamir olmaz dediler ürünün parasın iade edelim dediler bende ürün şuan 460 TL siz bana 200 TL vereceksiniz dedim kabul etmedim 1 ay bekleyişin sonunda ürünün güncel tutarını tarafıma iade ettiler ama normal ürünün kendi garantisi nasıl bir yol izler bilemem trendyolla iletişime geçin belki garanti için yardımıcı olurlar kargo parası ödeyip göndermek biraz saçma çünki git gel 100tl olsa az daha koyar mouse alınır bide tamir olup olmayacağısa belli değil
tamamdır sağolun önce trenyolla iletişime geçerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,094
Üyeler
162,773
Son üye
sıla1012
Top Bottom