Erda Yıldırım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,388
Mouse Çay Döküldü sağ tıka basıp bıraktıktan 1saniye sonra eski haline geri geliyor çay şekerliydi o yüzdenmi oldu ve nasıl düzeltirim
Çamaşır sulu kovaya nasıl düşürdün lna?Mouse un içini aç. Vidalar skatezin altında ise ısıtarak dikkatli bir şekilde kaldır ve öyle aç. Şekerli kısımları nemli bezle silebilirsin ben mouse u çamaşır sulu kovaya düşürmüştüm çalışmıştı![]()
Odamı silmiştim vileda kovasını götürmeye üşendim elim çarptı ve mouse kovanın dibine kadar indiÇamaşır sulu kovaya nasıl düşürdün lna?
reis mousenin vidaları yok napıcamMouse un içini aç. Vidalar skatezin altında ise ısıtarak dikkatli bir şekilde kaldır ve öyle aç. Şekerli kısımları nemli bezle silebilirsin ben mouse u çamaşır sulu kovaya düşürmüştüm çalışmıştı![]()
sen sıvı ile temastan kaçın agaOdamı silmiştim vileda kovasını götürmeye üşendim elim çarptı ve mouse kovanın dibine kadar indiÇıkardığımda sular akıyordu güzelce temizledim balkona mandalla astım kurudu
Ek(laptop a 1 yıl ara ile kola ve fanta döktüm. Şuan 4.kez aldığım anakartı kullanıyorum.)
Kapaklı pipetli bardak aldım akıllandım 5.anakartı alamam.sen sıvı ile temastan kaçın aga
Dediğim gibi vidalar skatezin altındadır. Fön makinesi ile orta uzaklıktan biraz ısıt pena gibi bir şey ile kaldır fakat skatezleri bükmemeye özen göster eskisi gibi olmaz takılır mousepad ereis mousenin vidaları yok napıcam