Mouse Çay Döküldü

Erda Yıldırım

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,388
Mouse Çay Döküldü sağ tıka basıp bıraktıktan 1saniye sonra eski haline geri geliyor çay şekerliydi o yüzdenmi oldu ve nasıl düzeltirim

Mouse un içini aç. Vidalar skatezin altında ise ısıtarak dikkatli bir şekilde kaldır ve öyle aç. Şekerli kısımları nemli bezle silebilirsin ben mouse u çamaşır sulu kovaya düşürmüştüm çalışmıştı :D

Mouse un içini aç. Vidalar skatezin altında ise ısıtarak dikkatli bir şekilde kaldır ve öyle aç. Şekerli kısımları nemli bezle silebilirsin ben mouse u çamaşır sulu kovaya düşürmüştüm çalışmıştı :D
Çamaşır sulu kovaya nasıl düşürdün lna?

İçini açıp bir bezle kurula ve fareyi 1-2 gün kurumaya bırak.

Çamaşır sulu kovaya nasıl düşürdün lna?
Odamı silmiştim vileda kovasını götürmeye üşendim elim çarptı ve mouse kovanın dibine kadar indi :D Çıkardığımda sular akıyordu güzelce temizledim balkona mandalla astım kurudu :) Ek(laptop a 1 yıl ara ile kola ve fanta döktüm. Şuan 4.kez aldığım anakartı kullanıyorum.)

reis mousenin vidaları yok napıcam

Odamı silmiştim vileda kovasını götürmeye üşendim elim çarptı ve mouse kovanın dibine kadar indi :D Çıkardığımda sular akıyordu güzelce temizledim balkona mandalla astım kurudu :) Ek(laptop a 1 yıl ara ile kola ve fanta döktüm. Şuan 4.kez aldığım anakartı kullanıyorum.)
sen sıvı ile temastan kaçın aga

sen sıvı ile temastan kaçın aga
Kapaklı pipetli bardak aldım akıllandım 5.anakartı alamam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

reis mousenin vidaları yok napıcam
Dediğim gibi vidalar skatezin altındadır. Fön makinesi ile orta uzaklıktan biraz ısıt pena gibi bir şey ile kaldır fakat skatezleri bükmemeye özen göster eskisi gibi olmaz takılır mousepad e :) İşin bitince skatezleri ısıt ve yapıştır.

Mouseun içinin açıp kurula ve kurumaya beklet. Tekrar birleştirme ama içi açılmış bir şekilde kurumaya bırak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,567
Üyeler
203,186
Son üye
chokexx
Geri