Mouse elime oturmuyor acil

whysword

80+
Reaksiyon skoru
4
S.a hayırlı akşamlar superlight g pro 2 kullanıyorum mouse elime oturmuyor gibi parmaklarım taşıyor mouse pade değiyor psikolojik mi çözemedim ama istediğim gibi hareket edemiyorum sebebi nedir sizce ?

S.a hayırlı akşamlar superlight g pro 2 kullanıyorum mouse elime oturmuyor gibi parmaklarım taşıyor mouse pade değiyor psikolojik mi çözemedim ama istediğim gibi hareket edemiyorum sebebi nedir sizce ?
hacı aynı mouse ı e sporcular kullanıyor birbirlerin çok farklı eline uygun aldığına emin misin

tutus seklınden olabılır onu degıstırmeyı dene

elim baya buyuk ama tasmiyor ucundan parmaklarim cok anladigimdan degilde merak ettim mouse u nasil tutuyorsun fotografini atarmisin. Ben de tasirmaya calistimda tasirip mousepad e degdirince cok tuhaf tutmus oluyorum mouse u :D

bilegim masaya degmeyecek havada kalicak sekilde tamamen mousetan destek alarak tutman gerekiyor mouse u parmaklarimin mousepad e yetisebilmesi icin :D cok komik bence eger oyle tutuyorsan

ben hem g502 lightspeed hemde g prox superlight 2 kullaniyorum cok uc 2 mouse bunlar ve ikisindede parmaklarim ayni yere geliyor ve parmaklarim cidden uzun

hatırladığıma göre eli büyükler razer v3 pro -v4 pro tercih ediyordu
görmüştüm
bilegim masaya degmeyecek havada kalicak sekilde tamamen mousetan destek alarak tutman gerekiyor mouse u parmaklarimin mousepad e yetisebilmesi icin :D cok komik bence eger oyle tutuyorsan
bileğim temas etmiyor masaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben hem g502 lightspeed hemde g prox superlight 2 kullaniyorum cok uc 2 mouse bunlar ve ikisindede parmaklarim ayni yere geliyor ve parmaklarim cidden uzun
menim parmaklarım aşıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

palm tutuyorsundur o mouse sana uygun değil

eyw hocam bakarım buna

"Mouse elime oturmuyor acil" mi? :)

Geri