hacı aynı mouse ı e sporcular kullanıyor birbirlerin çok farklı eline uygun aldığına emin misinS.a hayırlı akşamlar superlight g pro 2 kullanıyorum mouse elime oturmuyor gibi parmaklarım taşıyor mouse pade değiyor psikolojik mi çözemedim ama istediğim gibi hareket edemiyorum sebebi nedir sizce ?
elime uygun değil sanırım küçük geliyorhacı aynı mouse ı e sporcular kullanıyor birbirlerin çok farklı eline uygun aldığına emin misin
hatırladığıma göre eli büyükler razer v3 pro -v4 pro tercih ediyorduelime uygun değil sanırım küçük geliyor
tutus seklınden olabılır onu degıstırmeyı deneS.a hayırlı akşamlar superlight g pro 2 kullanıyorum mouse elime oturmuyor gibi parmaklarım taşıyor mouse pade değiyor psikolojik mi çözemedim ama istediğim gibi hareket edemiyorum sebebi nedir sizce ?
palm oynuyorum knktutus seklınden olabılır onu degıstırme
palm gripelim baya buyuk ama tasmiyor ucundan parmaklarim cok anladigimdan degilde merak ettim mouse u nasil tutuyorsun fotografini atarmisin. Ben de tasirmaya calistimda tasirip mousepad e degdirince cok tuhaf tutmus oluyorum mouse u![]()
görmüştümhatırladığıma göre eli büyükler razer v3 pro -v4 pro tercih ediyordu
bileğim temas etmiyor masayabilegim masaya degmeyecek havada kalicak sekilde tamamen mousetan destek alarak tutman gerekiyor mouse u parmaklarimin mousepad e yetisebilmesi icincok komik bence eger oyle tutuyorsan
menim parmaklarım aşıyorben hem g502 lightspeed hemde g prox superlight 2 kullaniyorum cok uc 2 mouse bunlar ve ikisindede parmaklarim ayni yere geliyor ve parmaklarim cidden uzun
eyw hocam bakarım bunapalm tutuyorsundur o mouse sana uygun değil
![]()
Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V3 Pro Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
"Mouse elime oturmuyor acil" mi?![]()