Razer DeathAdder ben bunların içinden bunu alırdım tutuş şekli ergonomik benim için ama kendin için gidip denemen gerekir belki sen beğenmeyebilirsin mouse olayı milletin demesiyle alma kesinlikle ben o hatayı msi gm41 alarak yaptım cok iyi söyle böyle yok abi tutus bana göre değilArkadaşlar elimde üç seçenek var ;
Razer DeathAdder Essential
G300S (sorunları var diyolar bilmiyorum)
Razer Cobra
SteelSeries Rival 3 , Prime gibi mouselerde gördüm ama bunları beğendim sizce hangisi en mantıklısı?
max 1k hocam hocam sonoyuncu gibi oyunlar oynuyorum ayar felan işleri var diye istiyordumBütçe ver bir öneride bulunayım bunların çoğu alınmaz hele g300s ve essantial artık fosil oldu direkt çöp ürünler.
vatanda var hocam deneyip bakabilirimRazer DeathAdder ben bunların içinden bunu alırdım tutuş şekli ergonomik benim için ama kendin için gidip denemen gerekir belki sen beğenmeyebilirsin mouse olayı milletin demesiyle alma kesinlikle ben o hatayı msi gm41 alarak yaptım cok iyi söyle böyle yok abi tutus bana göre değil
bakacağım hocamsteelseries prime al harika bi mouse
tamamdır hocamDediklerinden sadece ss prime ve Taşer cobra alınabilir.
Razer Essential alma sensörü eski iyi değil.max 1k hocam hocam sonoyuncu gibi oyunlar oynuyorum ayar felan işleri var diye istiyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
vatanda var hocam deneyip bakabilirim
bakacağım hocam
tamamdır hocam
tamam hocam vatanda var cobra essential felan bi elime uyarmı diyede bakmak lazımRazer Essential alma sensörü eski iyi değil.
Razer cobra veya ss prime al hangisi uyarsa.tamam hocam vatanda var cobra essential felan bi elime uyarmı diyede bakmak lazım
tercihimi razerdan yana kullanacağım gibiRazer cobra veya ss prime al hangisi uyarsa.
sen kimseyi dinleme git orada elin hangisine iyi geldi onu al bu mouseların hiçbirinde farkı anlıyamıcaksın en azından eline ergonomik olsunmax 1k hocam hocam sonoyuncu gibi oyunlar oynuyorum ayar felan işleri var diye istiyordum
vatanda var hocam deneyip bakabilirim
bakacağım hocam
tamamdır hocam
tamamdır hocam gidersem deneyeceğim sağolunsen kimseyi dinleme git orada elin hangisine iyi geldi onu al bu mouseların hiçbirinde farkı anlıyamıcaksın en azından eline ergonomik olsun