Mouse kapanıp açılıyor

Cadyy

80+
Reaksiyon skoru
43
Fps oyunu oynarken mousemi çevirirken az kaldırıyorum ve biraz sert şekilde mousepade indiriyorum. Bunu yaptığımda mouse kapanıyor ve açılıyor. Bu olduğu zamanda ise imleç takılıyor ve oynayamıyorum. Tabi takıldıktan 1 saniye sonra düzeliyor. Mousenin içinde bir şey oynuyor diye mi kapanıp açılıyor? Kablolu veya kablosuz denedim. Usb portlarını değiştim. Mouse gayet düzgün çalışıyor. Sadece bu olayı çözemedim.

Fps oyunu oynarken mousemi çevirirken az kaldırıyorum ve hafif şekilde indiriyorum. Bunu yaptığımda mouse kapanıyor ve açılıyor. Bu olduğu zamanda ise imleç takılıyor ve oynayamıyorum. Mousenin içinde bir şey oynuyor diye mi kapanıp açılıyor. Kablolu veya kablosuz denedim. Usb portlarını değiştim. Mouse gayet düzgün çalışıyor. Sadece bu olayı çözemedim.
mouse marka/model

mouse marka/model
Darmoshark m3 4k. Aldığım sitenin yorumlarina baktim ama scroll tuşu falan bozuk olan insanlar çokmuş. Scroll işini çözdüm ve cok sorun degil. Sadece kapanip acilma olayı sıktı.

Fps oyunu oynarken mousemi çevirirken az kaldırıyorum ve biraz sert şekilde mousepade indiriyorum. Bunu yaptığımda mouse kapanıyor ve açılıyor. Bu olduğu zamanda ise imleç takılıyor ve oynayamıyorum. Tabi takıldıktan 1 saniye sonra düzeliyor. Mousenin içinde bir şey oynuyor diye mi kapanıp açılıyor? Kablolu veya kablosuz denedim. Usb portlarını değiştim. Mouse gayet düzgün çalışıyor. Sadece bu olayı çözemedim.
Aynı sorun bende de var g pro wireless kullanıyorum ve bu son zamanlar çok olmaya başladı, her rakiple göz göze gelip ateş etmeye başladığım an direkt gidiyo sonra geliyo tabi ama o sırada benim cinleniş ve sıçırtan ölüş şeklim aramızda kalsın, aşırı sinirleniyorum varsa bi çözüm lütfen paylaşın, ha bu arada bütün uygulamalarım güncel g hub vs

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,175
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri