çıkar tak yap usb yerlerini değiş birde klavye mouse modelini öğrenebilirmiyimarkadaşlar mouse ve klavye gitti gelmiyor okumuyor evde kimse yok telefonumda yok yardım lütfen (başlık yasak biliyorum amam acil)
haklısın ama mat fen ve ingilizce var yeni konuya geçmiştik ve sınav var sitedenaga dur sakin ol bi gün derse girmesen bişey olmaz
konuyu nasıl açtın kanka ?arkadaşlar mouse ve klavye gitti gelmiyor okumuyor evde kimse yok telefonumda yok yardım lütfen (başlık yasak biliyorum amam acil)
daha dün aldım hp gaming 200 ama klavyede gittiçıkar tak yap usb yerlerini değiş birde klavye mouse modelini öğrenebilirmiyim
olmadıÇıkar-tak yap hemen.
15 yıllık pcdenkonuyu nasıl açtın kanka ?
Söylendiği gibi yüksek ihtimal USB giriş yerlerinde sıkıntı vardır eğer masaüstü kullanıyorsan kasanın arkasındaki USB giriş yerlerini dene.daha dün aldım hp gaming 200 ama klavyede gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:
olmadı
Bilgisayarı yeniden başlatınız ve şu an nasıl yazıyorsunuz? Telefon yok demişdiniz.daha dün aldım hp gaming 200 ama klavyede gitti
olmadı
15 yıllık pcden
Eğer laptop kullanıyorsa bu kadar endişelenmesi gerekmiyor aslında haklısınız.Bilgisayarı yeniden başlatınız ve şu an nasıl yazıyorsunuz? Telefon yok demişdiniz.