Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Şu oyunları bir tek siz oynuyorsunuz zaten. Kendini avut kardeşim sen hile yok diyeoynamadan konşursanız sadece gülersiniz zaten
Şu oyunları bir tek siz oynuyorsunuz zaten. Kendini avut kardeşim sen hile yok diyeoynamadan konşursanız sadece gülersiniz zaten
Şu oyunları bir tek siz oynuyorsunuz zaten. Kendini avut kardeşim sen hile yok diye
Beni öldüren değil boostlayan hile den bahsediyorum. Yani adam bizim takımda hala neden inatla ısrar ediyorsun anlamıyorum.evet yok her önüne gelene hile demeyi bırak çok yapıyorlar bunu o dc yi biliyorum deneyen arkadaşımda var banlı şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
seni her öldüren hile olmuyor
Beni öldüren değil boostlayan hile den bahsediyorum. Yani adam bizim takımda hala neden inatla ısrar ediyorsun anlamıyorum.
Dün gece girdik şuan adam oyunda zaten büyük ihtimal milleti boostluyor.ne zaman dün mü bugünmü
bi ekran fotosunu atarmısın maçın lütfenDün gece girdik şuan adam oyunda zaten büyük ihtimal milleti boostluyor.
Ben oyunda değilim şuan birazdan giricem. Yer varsa söylerim alır ekran fotosu değil videosunu atarım.bi ekran fotosunu atarmısın maçın lütfen
onun yerine mousenin başka bi tuşu daha varsa ona da sol tık ata butterfly click yaparmış gibi ateş etMakro kullanmıyorum ancak parmağım nedensizce basmayı durduruyor ve karşıdan gelen en ufak darbe ile ölüyorum. Rakip ise seri bir şekilde sıkabiliyor.
Kullanacak olsam bile sadece Sol tık basma. Ki kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.
Ben oyunda değilim şuan birazdan giricem. Yer varsa söylerim alır ekran fotosu değil videosunu atarım.
sonra mermiler uzayaonun yerine mousenin başka bi tuşu daha varsa ona da sol tık ata butterfly click yaparmış gibi ateş et
işte dpi tuşu var.onun yerine mousenin başka bi tuşu daha varsa ona da sol tık ata butterfly click yaparmış gibi ateş et
ne kadar uzaya?at rankında kaç vurmuş merak ettim raporla banlanır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonra mermiler uzaya
ghostla sıkmayın uyarıyorum asla ama asla seri atışta crossa gitmez dediğimi dinleyin yavaş yavaş kafaya sıkınişte dpi tuşu var.
ne kadar uzaya?
Değil. üzerinde ek buton bulunan birisi kullansın o zaman makro. Donanımla ilgili bence.Haksızlık .
Tamam zaten özel oyunda deneyeyim dedim kötü oldu.ghostla sıkmayın uyarıyorum asla ama asla seri atışta crossa gitmez dediğimi dinleyin yavaş yavaş kafaya sıkın