Claw olarak tutmuyor musun mouse’u?Şöyle bir 15 cm mouse yok mudur en az? Artık para kısıtlaması yok mouse bulamıyoz.
Sadece Palm tutuyorsan tahminen FPS falanla işin yoktur senin, o zaman el desteği olan bir tane al. Ki zaten senin avcun tamamen kavrayamaz mouse’u.Claw değil palm.
Sadece Palm tutuyorsan tahminen FPS falanla işin yoktur senin, o zaman el desteği olan bir tane al. Ki zaten senin avcun tamamen kavrayamaz mouse’u.
Palm ile nasıl oynuyorsun la, mouse’a tıklaman bile mucizedir herhalde. Bu arada tam Claw demiyorum, elin mouse’u biraz kavrar ama parmakların tuşlara dik bakar, half Claw gibi bir şey.Yoo bayağı csgo oynarım deli gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende claw tutamam.
Palm ile nasıl oynuyorsun la, mouse’a tıklaman bile mucizedir herhalde. Bu arada tam Claw demiyorum, elin mouse’u biraz kavrar ama parmakların tuşlara dik bakar, half Claw gibi bir şey.
Peki peki anladım. Yine de 13 CM yeterli bir uzunluk normalde, mouse şeklini de hesapa kat sen elini boydan ölçüyorsun ancak büyük bir kısmı zaten mouse’u kavrar ve diğer kısmı da boşta kalır:Yok ben bayağı palm tutarım ful kavrasın isterim. Parmaklarım güçlümüdür nedir bilmem bayağı iyidir tepkimelerim.
Hepsi overpriced.Asus ROG Chakram P704 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Chakram P704 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Chakram P704 RGB Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 16.964,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Logitech G Pro 910-005440 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro 910-005440 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro 910-005440 Hero Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.369,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless RGB Şarjlı Ergonomik Optik Kablolu/Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,14 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Peki peki anladım. Yine de 13 CM yeterli bir uzunluk normalde, mouse şeklini de hesapa kat sen elini boydan ölçüyorsun ancak büyük bir kısmı zaten mouse’u kavrar ve diğer kısmı da boşta kalır:
Alıntıyı görüntüle
Peki peki anladım. Yine de 13 CM yeterli bir uzunluk normalde, mouse şeklini de hesapa kat sen elini boydan ölçüyorsun ancak büyük bir kısmı zaten mouse’u kavrar ve diğer kısmı da boşta kalır:
Alıntıyı görüntüle
O zaman daha büyük bir mouse gerekebilir.Yani şu an Corsair NightSword RGB kullanıyorum ve küçük geliyor büyük bir mouse bir de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nereden aldınız bu resimi? Direk googleye yazınca çıktımı? Ben bulamadıydım.