Ya kanka bak bu tarz oneriler yapan insanlari anlamiyorum ben. Muhtemelen mouseu kendin de kullaniyorsun ondan dolayi onerdin. Belki gayet normal sikintisiz calisiyordur fakat sirf sen kullaniyorsun diye iyi olmuyor o mouse.
Ya kanka bak bu tarz oneriler yapan insanlari anlamiyorum ben. Muhtemelen mouseu kendin de kullaniyorsun ondan dolayi onerdin. Belki gayet normal sikintisiz calisiyordur fakat sirf sen kullaniyorsun diye iyi olmuyor o mouse.
Hocam şekilli mouse diye dandik bir şey almayın. Görünüşün önemi yok! Önemli olan ele oturmasıÇok sade kaçıyor bunlarda ya :/
Benim elime daha uygun fakat endgame oneren de cok simdi kararsiz kaldim bende yeni bir konu acmak en mantiklisi olur f1 pro vs endgame XM2we arasindaNeden F1 Pro hocam?
Hocam hem sizin tabirinizle şekilli hemde kaliteli yokmu fiyat performans sormuyorum zaten ama mouse 2000tl verdikten sonra görünüşte beklerim açıkçasıHocam şekilli mouse diye dandik bir şey almayın. Görünüşün önemi yok! Önemli olan ele oturması
Pardon yanlış mouse atmışımYa kanka bak bu tarz oneriler yapan insanlari anlamiyorum ben. Muhtemelen mouseu kendin de kullaniyorsun ondan dolayi onerdin. Belki gayet normal sikintisiz calisiyordur fakat sirf sen kullaniyorsun diye iyi olmuyor o mouse.
2000TL'ye 10TL'lik sensörlü bir mouse alırsanız 2 gün sonra elinizde kalır. Ayrıca mouse'lar hafif olsunlar diye RGB'siz. Şekiller de genelde her ele uymadıkları artık düz mouselar üretiliyorlar. Bakış açınız son derece yanlış ve bu RGB'ler zzaten elinizdeyken önemli olmuyorlar. Piyasanın kralları varken kablolu 'dandik' rampage almak ta sizin kararınız olur. BUNLAR O BÜTÇEDEKİ EN KALİTELİ MOUSELAR:Hocam hem sizin tabirinizle şekilli hemde kaliteli yokmu fiyat performans sormuyorum zaten ama mouse 2000tl verdikten sonra görünüşte beklerim açıkçası
Yapısı ergonomik tur bu arada. Eline rahat oturacağını düşünüyorum.Şekil olarak beni pek tatmin etmedi şahsen ama bundan farklı kaliteli bi wireless model varsa bakabilirim
Tamamdır anladım değerlendiricem hepsini yazarım tekrardan ama biraz sakin olun2000TL'ye 10TL'lik sensörlü bir mouse alırsanız 2 gün sonra elinizde kalır. Ayrıca mouse'lar hafif olsunlar diye RGB'siz. Şekiller de genelde her ele uymadıkları artık düz mouselar üretiliyorlar. Bakış açınız son derece yanlış ve bu RGB'ler zzaten elinizdeyken önemli olmuyorlar. Piyasanın kralları varken kablolu 'dandik' rampage almak ta sizin kararınız olur. BUNLAR O BÜTÇEDEKİ EN KALİTELİ MOUSELAR:
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
![]()
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
RAZER DEATHADDER V3 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V3 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
BenQ Zowie EC3-C Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie EC3-C Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie EC3-C Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam bu ikili arasına Darmoshark M3 ve M800 Pro da girer, ama ürün kalitesinde kim kazanır bilmiyorum. Bende Wireless mouse alacağım ve çok arada kaldım, yardıma ihtiyacım var gibi. Şuanlık kafam da F1 Pro var.Benim elime daha uygun fakat endgame oneren de cok simdi kararsiz kaldim bende yeni bir konu acmak en mantiklisi olur f1 pro vs endgame XM2we arasinda
Peki bana önerebileceğiniz mouselerdenden fazla tuşlu makrolu gerek bana işim dolayısıyla kısayolların hepsni kullanıyorum 7 tuşlu varmıdır öneriniz2000TL'ye 10TL'lik sensörlü bir mouse alırsanız 2 gün sonra elinizde kalır. Ayrıca mouse'lar hafif olsunlar diye RGB'siz. Şekiller de genelde her ele uymadıkları artık düz mouselar üretiliyorlar. Bakış açınız son derece yanlış ve bu RGB'ler zzaten elinizdeyken önemli olmuyorlar. Piyasanın kralları varken kablolu 'dandik' rampage almak ta sizin kararınız olur. BUNLAR O BÜTÇEDEKİ EN KALİTELİ MOUSELAR:
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
![]()
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
RAZER DEATHADDER V3 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER V3 MOUSE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
BenQ Zowie EC3-C Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BenQ Zowie EC3-C Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! BenQ Zowie EC3-C Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İşiniz nedir? Gaming'de eski modeller hariç ek tuş kalmadı. Eğer oyun oynamayacaksanız iş mouse'u almalısınız. İş mouselarında bol bol tuş oluyorPeki bana önerebileceğiniz mouselerdenden fazla tuşlu makrolu gerek bana işim dolayısıyla kısayolların hepsni kullanıyorum 7 tuşlu varmıdır öneriniz
Hmm işim eczacılık bilemedim ne yapsam ama oyunda oynuyorum çoğunlukla akşamları yoksa iş için neden 4070 sistem dizeyimİşiniz nedir? Gaming'de eski modeller hariç ek tuş kalmadı. Eğer oyun oynamayacaksanız iş mouse'u almalısınız. İş mouselarında bol bol tuş oluyor
Hocam en iyisi siz yeni bir konu acin bu aklinizda olan mouseler ile ilgili. Sonrada @GalaxySal450 hocami etiketleyin o size yardimci olur.Hocam bu ikili arasına Darmoshark M3 ve M800 Pro da girer, ama ürün kalitesinde kim kazanır bilmiyorum. Bende Wireless mouse alacağım ve çok arada kaldım, yardıma ihtiyacım var gibi. Şuanlık kafam da F1 Pro var.