Neler Yeni

Öneri Mouse Önerisi 5K Bütçe

pckologik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
pc kolik
Bütçe
5000
Merhabalar bütçe belirttiğim gibi. Aşağıdaki ürünü düşünüyorum. Ama bir yandan da bu kadar çok para vermek istemiyorum. Bundan daha kaliteli daha ucuza varsa önerirseniz sevinirim. Wireless olmalı ve şarjı uzun gitmeli. Tutuş olarak da eski mouse' um Rival 3 Wireless o boyut ve tutuş olarak tam oluyordu elime. Ona yakın olursa iyi olur. Dediğim gibi ucuza bundan iyisi varsa çok daha iyi olur.

Son düzenleme:

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Merhabalar bütçe belirttiğim gibi. Aşağıdaki ürünü düşünüyorum. Ama bir yandan da bu kadar çok para vermek istemiyorum. Bundan daha kaliteli daha ucuza varsa önerirseniz sevinirim. Wireless olmalı ve şarjı uzun gitmeli. Tutuş olarak da eski mouse' um Rival 3 Wireless o boyut ve tutuş olarak tam oluyordu elime. Ona yakın olursa iyi olur. Dediğim gibi ucuza bundan iyisi varsa çok daha iyi olur.

daha iyisi olacağını sanmıyorum en iyi gaming mousedu sanırım dünyada fp olarak

pckologik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
pc kolik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha iyisi olacağını sanmıyorum en iyi gaming mousedu sanırım dünyada fp olarak
Hocam bu VGN falan diye modeller varmış geçenlerde arkadaşım diyordu onlardan iyi midir bu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dongle Alırsan Bunu Tavsiye Ederim .

Ne dongleı hocam?

Gif Man

80+ Gold
Hocam bu VGN falan diye modeller varmış geçenlerde arkadaşım diyordu onlardan iyi midir bu?

Ne dongleı hocam?
4K - 8K İçin Dongle Alman Lazım Bu Haliyele 1K Hz Değerlerini Veriyor .

Gif Man

80+ Gold

pckologik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
pc kolik

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664

Ne dongleı hocam?
VGN markasının mouseları şuan hem yabancılar arasında hem ülkemizde popülerlik kazanan bir marka. Fiyatına göre sunduğu özellikler çok iyi. Model bazında VXE R1 Pro ve Pro Max modeli Logitech G PRO X Superlight rakibi. Dış kaplama olarak aynı hissiyatı verdiğini söyleyenler vardı. Şahsen kendim de VXE R1 Pro Max sipariş ettim beklemedeyim. Eğer 5k bütçeniz var ise marka olarak WL Mouse bakabilirsiniz. Eşsiz bir tasarımı ve hafifliği var. Bununla birlikte mal kalitesinin de güzel olduğu söyleniyor.

pckologik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
pc kolik
VGN markasının mouseları şuan hem yabancılar arasında hem ülkemizde popülerlik kazanan bir marka. Fiyatına göre sunduğu özellikler çok iyi. Model bazında VXE R1 Pro ve Pro Max modeli Logitech G PRO X Superlight rakibi. Dış kaplama olarak aynı hissiyatı verdiğini söyleyenler vardı. Şahsen kendim de VXE R1 Pro Max sipariş ettim beklemedeyim. Eğer 5k bütçeniz var ise marka olarak WL Mouse bakabilirsiniz. Eşsiz bir tasarımı ve hafifliği var. Bununla birlikte mal kalitesinin de güzel olduğu söyleniyor.
Hocam bütçe var da açıkçası para da kalsa daha iyi olabilir ondan dolayı bir emin olamadım. Arkadaşım bana gladius 3 wireless önerdi o nasıldır bilginiz var mı?

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Hocam bütçe var da açıkçası para da kalsa daha iyi olabilir ondan dolayı bir emin olamadım. Arkadaşım bana gladius 3 wireless önerdi o nasıldır bilginiz var mı?
Özellik olarak çok güzel bir mouse fakat günümüz trendlerini ele alırsanız ağır kalan bir model. 79 gram ağırlığı var. 55 gram üstü mouselara "tuğla" diyenler oluyor :D Eğer ağırlığı sorun etmezseniz gayet iyi bir mouse. Kendimde kullandım ve çok memnunum. Rahatlıkla tavsiye edebilirim. Şarj ömrü uzun, kaplaması güzel, switchleri değiştirilebiliyor. Ayrıca ASUS'un 500 TL geri ödeme kampanyası var diye biliyorum. Eğer devam ediyor ise onunla birlikte daha ucuza alabilirsiniz.

Bu yazdıklarım ASUS Gladius III Wireless Aimpoint modeli için geçerli. Düz Gladius III Wireless hakkında bilgim yok. 2 model arasında sensör farkı var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,607
Üyeler
161,099
Son üye
beratsezgin7234
Top Bottom