- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğiniz model aimpoint de mi amazonda siyahını 2600e buldum. Ağırlık olarak da Rival 3 wirelesstan geçicem bu ağır gelmiyor bana 2 pil ile birlikte çok fark var mı aralarında?Özellik olarak çok güzel bir mouse fakat günümüz trendlerini ele alırsanız ağır kalan bir model. 79 gram ağırlığı var. 55 gram üstü mouselara "tuğla" diyenler oluyor Eğer ağırlığı sorun etmezseniz gayet iyi bir mouse. Kendimde kullandım ve çok memnunum. Rahatlıkla tavsiye edebilirim. Şarj ömrü uzun, kaplaması güzel, switchleri değiştirilebiliyor. Ayrıca ASUS'un 500 TL geri ödeme kampanyası var diye biliyorum. Eğer devam ediyor ise onunla birlikte daha ucuza alabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yazdıklarım ASUS Gladius III Wireless Aimpoint modeli için geçerli. Düz Gladius III Wireless hakkında bilgim yok. 2 model arasında sensör farkı var.
Bu yeni model midir hocam? Bir de o kampanyayı nasıl yapıyoruz çok iyi olur.Özellik olarak çok güzel bir mouse fakat günümüz trendlerini ele alırsanız ağır kalan bir model. 79 gram ağırlığı var. 55 gram üstü mouselara "tuğla" diyenler oluyor Eğer ağırlığı sorun etmezseniz gayet iyi bir mouse. Kendimde kullandım ve çok memnunum. Rahatlıkla tavsiye edebilirim. Şarj ömrü uzun, kaplaması güzel, switchleri değiştirilebiliyor. Ayrıca ASUS'un 500 TL geri ödeme kampanyası var diye biliyorum. Eğer devam ediyor ise onunla birlikte daha ucuza alabilirsiniz.
Bu yazdıklarım ASUS Gladius III Wireless Aimpoint modeli için geçerli. Düz Gladius III Wireless hakkında bilgim yok. 2 model arasında sensör farkı var.