bu bütçeleri pek bilmiyorum ama bu ikisi iyi olmalıçok arada kalıyorum dostlar hangi mouseları kullanıyorsunuz claw grip kullanıyorum palma biraz daha yakın ama
Sword x almayın kroniği varbu bütçeleri pek bilmiyorum ama bu ikisi iyi olmalı
![]()
WLmouse Beast X Max Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
WLmouse Sword X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Scyrox öneririm 5 6 gereksiz bence de. V8 modeli claw tutuş ve 19 cm altı eller için,V6 modeli palm,claw tutuş ve 19 cm üstü eller için. Aradaki tek farkları bu onun dışına mcu,sensör ve yazılım olarak üst düzey bir kalitede. İnceleme izleyin sizde bayılacaksınız hocam.çok arada kalıyorum dostlar hangi mouseları kullanıyorsunuz claw grip kullanıyorum palma biraz daha yakın ama