MuratAbiGF Fedaisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,214
Gamepower almayınKac ips idi
Gamepower almayınKac ips idi
Sorunu?Deathadder v2 sorunlu bir model önermem
İlk defa sizden duydum sorunlu olduğunu sorunu nedir acaba?Deathadder v2 sorunlu bir model önermem
Gıcırtı,tekerlek sorunları vsSorunu?
Kablosuz olmaz fps oyunları içinBunu alsın o zaman.![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İlk defa sizden duydum sorunlu olduğunu sorunu nedir acaba?
forum.donanimarsivi.com
Pilli mouseleri hiç önermem arkasında fenasal bir ağırlık oluyor ve dönmelerde sıkıntılar yaşanabiliyorBunu alsın o zaman.![]()
Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Basilisk X HyperSpeed RZ01-03150100-R3G1 Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.584,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yollayınca farkettim kablosuz modelini paylaştığımı.Kablosuz olmaz fps oyunları için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deathadder V2'nin Yan Kısımlarındaki Sorun
Deathadder V2'nin yan kısımlarıdaki kaymaz tarafalar oynuyor. Çok oynadığımda oturuyor.forum.donanimarsivi.com
Youtubede ve yabancı forumlarda daha fazla sorun mevcut
.Pilli mouseleri hiç önermem arkasında fenasal bir ağırlık oluyor ve dönmelerde sıkıntılar yaşanabiliyor
Kablosuz olur hocam ya naptınız ama çok fazla bütçe gerek.Kablosuz olmaz fps oyunları için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Deathadder V2'nin Yan Kısımlarındaki Sorun
Deathadder V2'nin yan kısımlarıdaki kaymaz tarafalar oynuyor. Çok oynadığımda oturuyor.forum.donanimarsivi.com
Youtubede ve yabancı forumlarda daha fazla sorun mevcut
Gidip viper serisi kablosuzlar olur tabii ki ama bassilisk x den fazla bişi beklememek lazımKablosuz olur hocam ya naptınız ama çok fazla bütçe gerek.
Sorunlu bir model
baktım şuan güzel bir mouseye benziyorOmen Reactör önerebilirim söylediklerinize 2 basar
Bende var kullanıyorum öneririm Abdullah abinin videosuda var hattabaktım şuan güzel bir mouseye benziyor