Hocam logitech g305 nasıldır bunların yanında![]()
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
A9 Plus modelinin bataryası sensörü ve yüzeyi daha iyi 1900 tl ayrıca hafif ve kablosuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Lenovo Legion M410 16000 DPI RGB Siyah Kablosuz Gaming Mouse | ITOPYA
Lenovo Legion M410 16000 DPI RGB Siyah Kablosuz Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile GY51P83012 ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Ayrıca bu mouse ta olabilir hem daha ucuz hem daha hafif diğer özellikleri az önce attığım mouse ile aynı
Eskiden kullandığım mouse ama bu attığım mouse lar g305 den 10 kat daha iyi dediğin mouse 80 90 gram bişeydi fps oyuncusuyum mouse değiştim hafif mouse arıyorsan g305 o seçenek deilHocam logitech g305 nasıldır bunların yanında
Atk A9 54 gramHocam logitech g305 nasıldır bunların yanında
Tamamdır hocam teşşekür ederimEskiden kullandığım mouse ama bu attığım mouse lar g305 den 10 kat daha iyi dediğin mouse 80 90 gram bişeydi fps oyuncusuyum mouse değiştim hafif mouse arıyorsan g305 o seçenek deil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Atk A9 54 gram
Lenovo Mouse 40 gram
2 si de on numara mouse lenovoyu herkes övdüğü için ve indirimde olduğu için söyledim atk a9 u da tüm arkadaşlarım kullanıyor hiçbir problem yaşamadılar 2 side 10/10
Rica ederim ne demekTamamdır hocam teşşekür ederim