tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
200 TL civarında iyi bir mouse arıyorum. Cs go ve Pubg oynuyorum. Ve bir de tasarımı hoş olsun. Öneride bulunur musunuz?
tasaımını pek beğenmedim saolun yinede
Nasıl bu fiyata en iyilerinden Rampage ve Gamepower dan iyi bence ama tercih meselesi daha çok ne tarz ürünlerden hoşlanırsınız?tasaımını pek beğenmedim saolun yinede
Daha çok ışıklı felan güzel olur.Nasıl bu fiyata en iyilerinden Rampage ve Gamepower dan iyi bence ama tercih meselesi daha çok ne tarz ürünlerden hoşlanırsınız?
urun.n11.com
Hocam ego olarak anlamayın ama bende eskiden çok güzel pvp atıyordum. Razer deathadder serisinden alın jitter için çok iyiler.Ben de uygun fiyatlı RGB jitter mouse arıyorum hocam malum eskilere döndüm Minecraft'a sardım şu sıkıcı dönemlerde önerisi olan var mıdır acaba?
Bu fiyatta G102 var ve attıklarından daha iyi.El ergonomisine göre en iyisini seçin
![]()
LOGITECH G G300S Optik Oyuncu Mouse (MousePad Bardak Altlığı Sticker Hediyeli)
LOGITECH G G300S Optik Oyuncu Mouse (MousePad Bardak Altlığı Sticker Hediyeli) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
RAZER Deathadder RZ01-01630100-R3R1 3500 Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
RAZER Deathadder RZ01-01630100-R3R1 3500 Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İyiBu fiyatta G102 var ve attıklarından daha iyi.