Mouse Oynattıkça Hoparlörden Gelen Cızırtı Sesi

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
742
Başlıkta da belirttiğim gibi mouseu oynattıkça hoparlörden cızırtı sesi geliyor. Driverım güncel biosum güncel ses driverım güncel. Bunun için mouse bile değiştirdim ama sonuç aynı. Gerçekten insanın beynini tırmalıyor bu ses. Yardımcı olur musunuz?

Başlıkta da belirttiğim gibi mouseu oynattıkça hoparlörden cızırtı sesi geliyor. Driverım güncel biosum güncel ses driverım güncel. Bunun için mouse bile değiştirdim ama sonuç aynı. Gerçekten insanın beynini tırmalıyor bu ses. Yardımcı olur musunuz?
neden mouse yerine hoparlörünü değiştirmedin veya başka bir bilgisayarda denedin mi?

Sorun hopörlör kablosundadır bence

neden mouse yerine hoparlörünü değiştirmedin veya başka bir bilgisayarda denedin mi?
Aslında mouse eskiydi zaten bana da bahane oldu değiştirmek için :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun hopörlör kablosundadır bence
5 yıllık snopy bir hoparlör zamanında 10-15 tl bir şeye almıştım demek ki zamanı doldu :)

5 yıllık snopy bir hoparlör zamanında 10-15 TL bir şeye almıştım demek ki zamanı doldu :)
Bi zahmet usta bir de snopy :D

5 yıllık snopy bir hoparlör zamanında 10-15 TL bir şeye almıştım demek ki zamanı doldu :)
yani bu konuyu açman hata :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,196
Üyeler
174,835
Son üye
the_sword
Geri