Donanımarşivi12
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Merhaba 100 tl gibi bir bütçem var bütçemi malesef hiç arttıramam 100 tl bandında 70x40 yada 90x40 lık F/P mouse pad önerirseniz teşekkürler
Merhaba 100 TL gibi bir bütçem var bütçemi malesef hiç arttıramam 100 TL bandında 70x40 yada 90x40 lık F/P mouse pad önerirseniz teşekkürler
![]()
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad Fiyatları ve Özellikleri
Xrades 24 Model Mouse Pad 70X30 - 90X40 Gaming Oyuncu Mousepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Stokta yok maalesef. Yoksa ben de bunu önerecektim.
Dostum bunu al pişman olmassın. Mükemmel.Merhaba 100 TL gibi bir bütçem var bütçemi malesef hiç arttıramam 100 TL bandında 70x40 yada 90x40 lık F/P mouse pad önerirseniz teşekkürler
hocam nasıl görünüyor kullanan varmı yada kalitelimi ?
bu site güvenilir mi? hiç görmedimStokta yok maalesef. Yoksa ben de bunu önerecektim.
![]()
Al geç.
Evet, geçen vardı bittiğini görmemişim.Stokta yok maalesef. Yoksa ben de bunu önerecektim.
Güvenilir. Arkadaşın attığı prism 80x30'u kullanıyorum memnunum.bu site güvenilir mi? hiç görmedim
hocam nasıl görünüyor kullanan varmı yada kalitelimi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu site güvenilir mi? hiç görmedim
gerçekten hiç görmemiştimGüvenilirdir. Aslında meşhur bir site.
peki başka modeller varmı şuanlık kaliteli olanGüvenilirdir. Aslında meşhur bir site.