Qck+ Large'ın da köşeleri dikişsiz. Ayrıca aratında ₺750-900 arasına da bulunabiliyor. Batılı firmaların dikişsiz ürünleri genelde ₺1000 altına satılıyor diyelim.
Alternatif olarak bu ürünlere bakılabilir. Bu ürünleri denemedim, ama Pulsar ve Redragon globalde bayağı yaygın. Yerelde Redragon %60 klavyesi ile bilinse de çok ürün üretiyor. Bir tık Türkiye tarafı zayıf kalıyor. Pulsar keza yaygın aratırsan daha pahalı ürünleri çıkar. Pusat ise bizim yerli fason üretici Monster'a ait, bu kötü bir şey değil bu arada. Monster en azından fason üretimde bir tık daha kaliteli ürün üretip marka algısı yaratmaya çalışıyor. Umarım mouse pad tarafındada bir yenilik yapıp ₺1000 aşmayacak şekilde speed ve hybrid yeni ürünler, tasarımları olan farklı işler de yapar. Çok bütçe ayırmamayayım dersen bence ₺400-500 alınabilecek tek pad gibi duruyor.
Pulsar Pro Serisi, profesyonel sporcular tarafından ve profesyonel sporcular için yaratılmıştır.
www.gaming.gen.tr
Masaya sağlam şekilde tutunan yapısı sayesinde maksimum stabilite, kesintisiz kontrol ve üstün kullanım konforu sunar.
www.gaming.gen.tr
Pusat Control Mousepad M : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Bütçeyi bir tık artırabilirsen Razer'in dikişli mouse padi var.
Razer Strider L - Yumuşak kaydırmalar için yumuşak alt ve üst kısma sahip hibrit fare altlığı (Optik fare sensörleri için optimize edilmiştir, kaymaz) Siyah : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
www.amazon.com.tr
Veya KlasseGear alabilirsin. Speed ve Hybrid var. Blitz olan yani son bağlantıdaki speed yüzey. Diğer iki bağlantıdaki yüzeyleri aynı sadece tasarıma ve boyuta göre fiyatı artıyor. Kısaca Gosu olan 50x50, diğerleri 48x40
Klasse Gosu 500x500x4mm E-Sports Gaming Oyuncu Anime Mouse Pad (Kira) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Klasse Blitz Speed Series 480x400x4 mm E-Sports Gaming Oyuncu Mouse Pad (Dark Hole) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ek olarak şu an kullandığım Hybrid Kensei mouse padi de önerebilirim. Hybrid yüzey yine ama KlasseGear'dan daha kaliteli diyebilirim, KlasseGear Longteng'ini kullandım. Kendi sitesinde ilk alışverişe %10 kupon veriyor. Onunla ₺1350 civarına denk geliyor. Gayet kutuda falan geliyor. KlasseGear'da sadece speed yüzey kutuda geliyor diye biliyorum. En azından longteng(iki tane aldım) sarılı geldi.
Kensei Gaming Gear Katana Edition Red Oni 50x50 Cm 4 Mm Hybrid Gaming Espor Oyuncu Mouse Pad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Şu anlık Trendyol'da kuponu da alırsan ₺1300 denk geliyor. Hangisi uygunsa oradan alabilirsin. Ayrıca HB, Amazon vb. üzerinde de satıyor. Taksitlendireyim diyorsan Trendyol, Amazon ve HB yanlışım yoksa üçü de peşin fiyatına 3 ay taksit sağlıyor diye biliyorum.