Mouse pad önerisi 1000 TL

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Maksimum 1000 TL vermek istiyorum yani üstü gereksiz para vermek gibi bir şey geliyor çünkü mousepada şu an Gigantus V2 var elimde kenarları açıldı memnundum yüzeyinden 2 sorunu hariç dikişsiz ve yumuşak olmamasıydı onlarda Control ağırlıklı hybrid pad arıyorum bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı? https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_hyperx-pulsefire-mat-gaming-mouse-pad-l-siyah-4z7x4aa-1226979.html?utm_source=akakce psm&utm_medium=psm-other psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.78.4

SteelSeries Qck+ Large kullanıyorum şu an Vatan da 1k ben memnunum almak istersen ama senin attığında alınabilir çok fark olacağını sanmıyorum.

Qck+ Large'ın da köşeleri dikişsiz. Ayrıca aratında ₺750-900 arasına da bulunabiliyor. Batılı firmaların dikişsiz ürünleri genelde ₺1000 altına satılıyor diyelim.

Alternatif olarak bu ürünlere bakılabilir. Bu ürünleri denemedim, ama Pulsar ve Redragon globalde bayağı yaygın. Yerelde Redragon %60 klavyesi ile bilinse de çok ürün üretiyor. Bir tık Türkiye tarafı zayıf kalıyor. Pulsar keza yaygın aratırsan daha pahalı ürünleri çıkar. Pusat ise bizim yerli fason üretici Monster'a ait, bu kötü bir şey değil bu arada. Monster en azından fason üretimde bir tık daha kaliteli ürün üretip marka algısı yaratmaya çalışıyor. Umarım mouse pad tarafındada bir yenilik yapıp ₺1000 aşmayacak şekilde speed ve hybrid yeni ürünler, tasarımları olan farklı işler de yapar. Çok bütçe ayırmamayayım dersen bence ₺400-500 alınabilecek tek pad gibi duruyor.

Bütçeyi bir tık artırabilirsen Razer'in dikişli mouse padi var.

Veya KlasseGear alabilirsin. Speed ve Hybrid var. Blitz olan yani son bağlantıdaki speed yüzey. Diğer iki bağlantıdaki yüzeyleri aynı sadece tasarıma ve boyuta göre fiyatı artıyor. Kısaca Gosu olan 50x50, diğerleri 48x40

Ek olarak şu an kullandığım Hybrid Kensei mouse padi de önerebilirim. Hybrid yüzey yine ama KlasseGear'dan daha kaliteli diyebilirim, KlasseGear Longteng'ini kullandım. Kendi sitesinde ilk alışverişe %10 kupon veriyor. Onunla ₺1350 civarına denk geliyor. Gayet kutuda falan geliyor. KlasseGear'da sadece speed yüzey kutuda geliyor diye biliyorum. En azından longteng(iki tane aldım) sarılı geldi.

2025-10-07_03-17.webp

Şu anlık Trendyol'da kuponu da alırsan ₺1300 denk geliyor. Hangisi uygunsa oradan alabilirsin. Ayrıca HB, Amazon vb. üzerinde de satıyor. Taksitlendireyim diyorsan Trendyol, Amazon ve HB yanlışım yoksa üçü de peşin fiyatına 3 ay taksit sağlıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:
Geri