MOUSE PAD ÖNERİSİ LAZIM

Reaksiyon skoru
6
Mouse pad istiyorum büyük olsun cs çok oynadığım için ama klavyeyide alan mouse padler mi yoksa mouse için olanlar mı bilemiyorum sizin bildiğiniz öneriniz uygun fiyatlı var mı

Mouse pad istiyorum büyük olsun cs çok oynadığım için ama klavyeyide alan mouse padler mi yoksa mouse için olanlar mı bilemiyorum sizin bildiğiniz öneriniz uygun fiyatlı var mı
atiyim dur
Post automatically merged:

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07TZJQ7QB/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 79 TL'ye aldım 3 4 ay önce sanırım ama leş gibi kokuyor 1hafta havalandırdım yıkadım cillop gibi mousepad

hocam aklıma geldide mousepad piyasasını hiç bilmiyorum 200 300 tl olabilir ondan yazmayım dedim 300tl yi geçmezse çok iyi olur ve büyük olursa

şahsen boyutu ve tek renk olması hoşuma gitti büyük ihtimal bunu alabilirim çok sağol

hocam aklıma geldide mousepad piyasasını hiç bilmiyorum 200 300 TL olabilir ondan yazmayım dedim 300tl yi geçmezse çok iyi olur ve büyük olursa

şahsen boyutu ve tek renk olması hoşuma gitti büyük ihtimal bunu alabilirim çok sağol

45x45 gibi klavyeyi kaplamayan mouse padlar daha iyi.(fps oyunları için) bende klasse longteng var gayet memnunum. Profesyonel fps oyuncusuyum.

ama şu anda fiyatı 600tlye kadar çıkmış. Ben 300e almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,871
Üyeler
190,995
Son üye
Furking0703
Geri