Neler Yeni

Mouse Pad (orjinal vs çakma)

Caquer4

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Murat
Arkadaşlar Mouse Pad Almak İstiyorum Ama Çakma Alma Orjinal Al Çok Fark Ediyor Dediler Öylemi 55 tl Yerine 250 tl vermeye Degermi çakma kötümü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
250tl mouse pad ne ya ciddi misin :D Koç Holding falan mı aldın

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar Mouse Pad Almak İstiyorum Ama Çakma Alma Orjinal Al Çok Fark Ediyor Dediler Öylemi 55 TL Yerine 250 TL vermeye Degermi çakma kötümü ?
Knk razer glouthois var trendyolda idi galiba 30tl mı ne herkes memnun sadece ilk hafta çok az koku yapmış o da yıkayınca geçiyor o kadar paran varsa bizede mousepad al
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben zengin degilim senelerdir PC almaya çalışıyorum şimdi aldığım zaman haliyle iyisi olsun istiyorum soru sordum kardeşim sadece
PC için bütçe neydi bu arada ve düşündüğün sistemi atabilir misin

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence orijinal almaya gerek yok. Yıkayınca zaten hemen hemen aynı oluyorlar. O yüzden ben de N11 gibi sitelerden büyük boy baskılı mousepad almayı düşünüyorum 40 50Tl'ye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Arda Gençkurt
Instagram
ardapuerlupus
Steam
puerlupus
Ben zengin degilim senelerdir PC almaya çalışıyorum şimdi aldığım zaman haliyle iyisi olsun istiyorum soru sordum kardeşim sadece
Bu kafayla güzel kazıklarlar hocam,250 hayatınız boyunca bir mousepada vermeyin

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Arkadaşlar Mouse Pad Almak İstiyorum Ama Çakma Alma Orjinal Al Çok Fark Ediyor Dediler Öylemi 55 TL Yerine 250 TL vermeye Degermi çakma kötümü ?
bence çakma al orijinal kullanmadım ama 250₺ gerçekten biraz pahalı ve daha ucuza da çakma mousepad bulabilirsin (ben galiba ocak yada şubat ayında 90*40 razer goliathus baskılı mousepad i 24,90₺ ye almıştım(ücretsiz kargo ile) şuan memnunum bir sorunu yok ve kenarları filan soyulmadı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,980
Üyeler
161,366
Son üye
kiyotaka ayanokoji
Top Bottom