Ben zengin degilim senelerdir pc almaya çalışıyorum şimdi aldığım zaman haliyle iyisi olsun istiyorum soru sordum kardeşim sadece250tl mouse pad ne ya ciddi misin Koç Holding falan mı aldın
Knk razer glouthois var trendyolda idi galiba 30tl mı ne herkes memnun sadece ilk hafta çok az koku yapmış o da yıkayınca geçiyor o kadar paran varsa bizede mousepad alArkadaşlar Mouse Pad Almak İstiyorum Ama Çakma Alma Orjinal Al Çok Fark Ediyor Dediler Öylemi 55 TL Yerine 250 TL vermeye Degermi çakma kötümü ?
PC için bütçe neydi bu arada ve düşündüğün sistemi atabilir misinBen zengin degilim senelerdir PC almaya çalışıyorum şimdi aldığım zaman haliyle iyisi olsun istiyorum soru sordum kardeşim sadece
Bu kafayla güzel kazıklarlar hocam,250 hayatınız boyunca bir mousepada vermeyinBen zengin degilim senelerdir PC almaya çalışıyorum şimdi aldığım zaman haliyle iyisi olsun istiyorum soru sordum kardeşim sadece
bence çakma al orijinal kullanmadım ama 250₺ gerçekten biraz pahalı ve daha ucuza da çakma mousepad bulabilirsin (ben galiba ocak yada şubat ayında 90*40 razer goliathus baskılı mousepad i 24,90₺ ye almıştım(ücretsiz kargo ile) şuan memnunum bir sorunu yok ve kenarları filan soyulmadı)Arkadaşlar Mouse Pad Almak İstiyorum Ama Çakma Alma Orjinal Al Çok Fark Ediyor Dediler Öylemi 55 TL Yerine 250 TL vermeye Degermi çakma kötümü ?
Orjinal alacaksan logitech al 40 a 30 60tl güzelArkadaşlar Mouse Pad Almak İstiyorum Ama Çakma Alma Orjinal Al Çok Fark Ediyor Dediler Öylemi 55 TL Yerine 250 TL vermeye Degermi çakma kötümü ?