Mouse Pad (orjinal vs çakma)

Caquer4

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar Mouse Pad Almak İstiyorum Ama Çakma Alma Orjinal Al Çok Fark Ediyor Dediler Öylemi 55 tl Yerine 250 tl vermeye Degermi çakma kötümü ?

Arkadaşlar Mouse Pad Almak İstiyorum Ama Çakma Alma Orjinal Al Çok Fark Ediyor Dediler Öylemi 55 TL Yerine 250 TL vermeye Degermi çakma kötümü ?
Knk razer glouthois var trendyolda idi galiba 30tl mı ne herkes memnun sadece ilk hafta çok az koku yapmış o da yıkayınca geçiyor o kadar paran varsa bizede mousepad al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben zengin degilim senelerdir PC almaya çalışıyorum şimdi aldığım zaman haliyle iyisi olsun istiyorum soru sordum kardeşim sadece
PC için bütçe neydi bu arada ve düşündüğün sistemi atabilir misin

Bence orijinal almaya gerek yok. Yıkayınca zaten hemen hemen aynı oluyorlar. O yüzden ben de N11 gibi sitelerden büyük boy baskılı mousepad almayı düşünüyorum 40 50Tl'ye.

Arkadaşlar Mouse Pad Almak İstiyorum Ama Çakma Alma Orjinal Al Çok Fark Ediyor Dediler Öylemi 55 TL Yerine 250 TL vermeye Degermi çakma kötümü ?
bence çakma al orijinal kullanmadım ama 250₺ gerçekten biraz pahalı ve daha ucuza da çakma mousepad bulabilirsin (ben galiba ocak yada şubat ayında 90*40 razer goliathus baskılı mousepad i 24,90₺ ye almıştım(ücretsiz kargo ile) şuan memnunum bir sorunu yok ve kenarları filan soyulmadı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,332
Üyeler
184,771
Son üye
MotivatedVergil
Geri