Yeni bi mouse pad aldım ve mikrop olabileceği için temizlemek istedim.Bana gönderdikleri fişte 30 derece sıcaklıkta makinede yıkanabilirsiniz yazıyodu bende 30 derece sıcaklıkta makineye attım.Markası Xrades. Acaba mouse pad zarar görürmü???
Ben olsam yıkamazdım hocam. Ama hijyen açısından bi üstünü silerdim makine zarar verebilir diye düşünüyorum.Yeni bi mouse pad aldım ve mikrop olabileceği için temizlemek istedim.Bana gönderdikleri fişte 30 derece sıcaklıkta makinede yıkanabilirsiniz yazıyodu bende 30 derece sıcaklıkta makineye attım.Markası Xrades. Acaba mouse pad zarar görürmü???
Yıkama ıslak mendille yada kolonya ile silYeni bi mouse pad aldım ve mikrop olabileceği için temizlemek istedim.Bana gönderdikleri fişte 30 derece sıcaklıkta makinede yıkanabilirsiniz yazıyodu bende 30 derece sıcaklıkta makineye attım.Markası Xrades. Acaba mouse pad zarar görürmü???
İlk defa yıkıyorum direk pürüssüzlüğü gidermi ilk yıkamada2 kez yıkadım 2 kez pişman oldum çok sorun yaratmıyor rengi soluyor biraz ama o yıkamadan kaynaklı mı bilmem ama pürüzsüzlüğünü de kaybediyor. ( QcK Large )
İlk defa yıkıyorum direk pürüssüzlüğü gidermi ilk yıkamada2 kez yıkadım 2 kez pişman oldum çok sorun yaratmıyor rengi soluyor biraz ama o yıkamadan kaynaklı mı bilmem ama pürüzsüzlüğünü de kaybediyor. ( QcK Large )
Bir şey olmaz merak etme.İlk defa yıkıyorum direk pürüssüzlüğü gidermi ilk yıkamada
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk defa yıkıyorum direk pürüssüzlüğü gidermi ilk yıkamada
Steelseries mousepadleri için konuşmak gerekirse üretici firma yıkamaya karşı dayanıklıdır diyor.Yeni bi mouse pad aldım ve mikrop olabileceği için temizlemek istedim.Bana gönderdikleri fişte 30 derece sıcaklıkta makinede yıkanabilirsiniz yazıyodu bende 30 derece sıcaklıkta makineye attım.Markası Xrades. Acaba mouse pad zarar görürmü???