mouse iyi ama bilmiyorum neden olduğunu eski sensörlü mouse olabilir diye yazmıştım.Razer deathadder essential, yeni aldım mouse'u.
hocam eğer o sorundan kurtulmak istiyorsan deathhader v2 almalısın tek çare bu piyasadaki çoğu mouse da bu olay varMerhaba, benim mouse'um mouse pad'e temas etmese de yakın bir mesafeden sensörü algılıyor ve hareket ediyor bu bana özellikle rekabetçi oyunlarda sorun çıkarıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Mouse'u aldım zaten kullandığım mouse. Sanırım bu forumdaydı birisinin paylaşımında görmüştüm sanırım razer mouse kullanıyordu yazılımı aracılığıyla o sensörü ayarlayabiliyordu baktım ama göremedim ben o kısmı acaba benim mouse modelimde mi yok o ayarhocam eğer o sorundan kurtulmak istiyorsan deathhader v2 almalısın tek çare bu piyasadaki çoğu mouse da bu olay var
Aynı sıkıntı yuzunden yeni mouse aldım razer viper mini ye geçtim bunda çok daha rahat ve sensör sorun olmuyorMerhaba, benim mouse'um mouse pad'e temas etmese de yakın bir mesafeden sensörü algılıyor ve hareket ediyor bu bana özellikle rekabetçi oyunlarda sorun çıkarıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
Razer Abyssus 2014 modelinde bu sorunu yaşıyordum cidden çok rahatsız edici bir olay. Arkadaşların dediği gibi bazı razer farelerde yazılım üzerinden ne kadar yükseklikte algılayabileceğini ayarladığın bir ayar vardı oraya bir bakabilirsin. Ben yüzeyi değiştiriyordum genelde, mousepad ile kullanırken havadan algılamaya devam ediyordu fare çünkü. A4 kağıt falan koyup oynuyordum o şekilde havadan algılamayı kesiyordu.Merhaba, benim mouse'um mouse pad'e temas etmese de yakın bir mesafeden sensörü algılıyor ve hareket ediyor bu bana özellikle rekabetçi oyunlarda sorun çıkarıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
hocam sizinki deathhader essential değil mi ben deathhader v2 den bahsediyorumMouse'u aldım zaten kullandığım mouse. Sanırım bu forumdaydı birisinin paylaşımında görmüştüm sanırım razer mouse kullanıyordu yazılımı aracılığıyla o sensörü ayarlayabiliyordu baktım ama göremedim ben o kısmı acaba benim mouse modelimde mi yok o ayar
hocam essential de o sorun var ama v2 de yok ondan bahsetmiştimEvet essential
Doğrudur, ama fiyatı 3 katı maalesef onun dahocam essential de o sorun var ama v2 de yok ondan bahsetmiştim
Anladım biliyorum, demek istediğim almalısın dedin ya ben essential'ı aldım zatenhocam essential de o sorun var ama v2 de yok ondan bahsetmiştim