Mouse sensörü hassasiyeti hakkında

Frkndmt

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,000
Merhaba, benim mouse'um mouse pad'e temas etmese de yakın bir mesafeden sensörü algılıyor ve hareket ediyor bu bana özellikle rekabetçi oyunlarda sorun çıkarıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?

Mouse değiştirmek.
Mouse marka model ?

Merhaba, benim mouse'um mouse pad'e temas etmese de yakın bir mesafeden sensörü algılıyor ve hareket ediyor bu bana özellikle rekabetçi oyunlarda sorun çıkarıyor bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır?
hocam eğer o sorundan kurtulmak istiyorsan deathhader v2 almalısın tek çare bu piyasadaki çoğu mouse da bu olay var

hocam eğer o sorundan kurtulmak istiyorsan deathhader v2 almalısın tek çare bu piyasadaki çoğu mouse da bu olay var
Mouse'u aldım zaten kullandığım mouse. Sanırım bu forumdaydı birisinin paylaşımında görmüştüm sanırım razer mouse kullanıyordu yazılımı aracılığıyla o sensörü ayarlayabiliyordu baktım ama göremedim ben o kısmı acaba benim mouse modelimde mi yok o ayar

Usta bu çok doğal bir şey. Hemen hemen her mouse'ta olur zaten. Sensör falan pek alakası olacak şeyler değil. Yalnız Bloody A90'da bunu ayarlayabiliyordunuz. Sensörün ne kadar yükseklikte bile görebileceğini.

Aynı sıkıntı yuzunden yeni mouse aldım razer viper mini ye geçtim bunda çok daha rahat ve sensör sorun olmuyor

Razer Abyssus 2014 modelinde bu sorunu yaşıyordum cidden çok rahatsız edici bir olay. Arkadaşların dediği gibi bazı razer farelerde yazılım üzerinden ne kadar yükseklikte algılayabileceğini ayarladığın bir ayar vardı oraya bir bakabilirsin. Ben yüzeyi değiştiriyordum genelde, mousepad ile kullanırken havadan algılamaya devam ediyordu fare çünkü. A4 kağıt falan koyup oynuyordum o şekilde havadan algılamayı kesiyordu.

Mouse'u aldım zaten kullandığım mouse. Sanırım bu forumdaydı birisinin paylaşımında görmüştüm sanırım razer mouse kullanıyordu yazılımı aracılığıyla o sensörü ayarlayabiliyordu baktım ama göremedim ben o kısmı acaba benim mouse modelimde mi yok o ayar
hocam sizinki deathhader essential değil mi ben deathhader v2 den bahsediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,758
Üyeler
189,319
Son üye
lldvfirst
Geri