Mouse sürekli takılıyor

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
139
Mouseyi kaldırıp geri masaya bıraktığımda yarım saniye veya 1 saniyeliğine takılıyor, mouseyi düzeltmek için yapıyorum ve her seferinde takılması sinir bozucu olmaya başladı. donglesi ile arasında 10cm bir mesafe var. nedeni nedir?

kablosuz fare ise pili bitiyor olabilir değiştirirsen düzelir

Mousenin kendi yazılımına gir
Calibration veya Lift-Off Distance ayarını bul muhtemelen low veya minimumdadır Medium veya biraz yükseğe çek.

Mouse pad yüzeyi aşırı deforme olduysa da yaşanabiliyor. Yani düzgün temas etmiyorsa LOD ayarından bağımsız algılamıyor.

Bunun dışında fareyi resetlemeyi, uygulamasında firmware güncellemesi varsa yapmayı da deneyebilirsin.

Mouse pad yüzeyi aşırı deforme olduysa da yaşanabiliyor. Yani düzgün temas etmiyorsa LOD ayarından bağımsız algılamıyor.

Bunun dışında fareyi resetlemeyi, uygulamasında firmware güncellemesi varsa yapmayı da deneyebilirsin.
mouse pad altı üstü 4 yıllık bence bir şey olmaz nmgdlfşgnmdflkgd
büyük ihtimal mouse pad yüzünden o zaman

Bir mouse pad 4 yıl dayandıysa çakma Razer falandır herhalde. Onlar leş gibi plastik kokuyor ve öyle açıkta falan tutunca geçen türden değil. Eğer öyleyse cildinize de zarar verecek bir şey kullanmayın.

Yine de mouse pad olmadan veya kitap vb. üstünde biraz deneyin. Takılma gitmiyorsa bile mouse pad değiştirmenizi öneririm.

Bir mouse pad 4 yıl dayandıysa çakma Razer falandır herhalde. Onlar leş gibi plastik kokuyor ve öyle açıkta falan tutunca geçen türden değil. Eğer öyleyse cildinize de zarar verecek bir şey kullanmayın.

Yine de mouse pad olmadan veya kitap vb. üstünde biraz deneyin. Takılma gitmiyorsa bile mouse pad değiştirmenizi öneririm.
valla markasını bilmiyorum, 90x40 zamanında 190-200 tl gibi bir şeye aldım marka fln yok üzerinde. siz diyince denedim ve düz masanın üzerinde rahat bir şekilde takılmadan gidiyor. mouse pad değiştirme zamanım gelmiş galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,843
Üyeler
187,738
Son üye
PrimeTime
Geri