Çözüldü✓ Mouse tıklamama sorunu

Snoox

80+
Reaksiyon skoru
10
Arkadaşlar sorun videoda gordugunuz gibi. Alt Ctrl Del yapinca videodaki gibi duzeliyor 2 dakika sonra gene bozuluyor farklı mouse da denedim windowsu silip son sürümü temiz kurulum da yaptım ama nafile aynı şekilde bu hatayı alıyorum cozumu var mı bunun?

Arkadaşlar sorun videoda gordugunuz gibi. Alt Ctrl Del yapinca videodaki gibi duzeliyor 2 dakika sonra gene bozuluyor farklı mouse da denedim windowsu silip son sürümü temiz kurulum da yaptım ama nafile aynı şekilde bu hatayı alıyorum cozumu var mı bunun?
Video bozuk

Usb portında problem olabilirmi

Nasıl bozuk
Post automatically merged:

Altta Youtube da izleyine basarsan izleniyo.
Tamam bende sorun varmış düzelttim

Daha önce de aynı sorunu yaşayan bir kişi bu şekilde çözdüğünü yazmıştı.

[Eski farenizin tüm sürücülerini ve varsa programını bilgisayarınızdan kaldırın ( bu adımdan sonraki işlemleri faresiz yapacaksınız) farenizin USB'sini çıkarın. Yeni bir fare temin edin. Sonra Windows'u yeniden başlatın. Açıldıktan sonra yeni farenizi takın sorun düzelecektir.]

Tamam bende sorun varmış düzelttim

Daha önce de aynı sorunu yaşayan bir kişi bu şekilde çözdüğünü yazmıştı.

[Eski farenizin tüm sürücülerini ve varsa programını bilgisayarınızdan kaldırın ( bu adımdan sonraki işlemleri faresiz yapacaksınız) farenizin USB'sini çıkarın. Yeni bir fare temin edin. Sonra Windows'u yeniden başlatın. Açıldıktan sonra yeni farenizi takın sorun düzelecektir.]
Cok tesekkur ederim valla 2 gundue bununla ugrasiyodum bi bios resetledim sonra yeni mouse taktim duzeldi Allah razı olsun senden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,542
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri